2015. augusztus 26., szerda

21/22-es baba tépőzáras szandál bth.:13,5cm - Jelenlegi ára: 490 Ft

Eladásra kínálok egy 21/22-es méretű, használt, tépőzáras, szivacsos talpú, hajlékony műanyag felsőrészű szandált. Bth.: 13, 5cm.
Válogass össze magadnak többet a meghirdetett termékeimből és megegyezünk az árban!   Posta: ajánlott levélként mérnem kell és utána tudok árat mondani, Vatera futárral MPL csomagautomatába 590ft, postán maradó csomagként 2kg-ig 790ft, 5kg-ig 950ft, 20kg-ig 1380ft a postaköltség!
KÉRLEK OLVASD VÉGIG ÉS CSAK AKKOR VÁSÁROLJ, HA MEGFELELNEK NEKED A LENTI INFORMÁCIÓK!!!!
Postázom is! Erről leütés előtt kérdezz!!! 2013. 07. 01. -től változott a posta levélküldési szabályzata. Így, ha a levél mérete, formája vagy vastagsága (meghaladja a 2cm-t) miatt nem férbe a levélszekrénybe, postaládába, akkor csak ajánlottan lehet feladni.
Személyes átvétel: csak a lakcímemen (Bp. XXI. ker/Csepel-tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, par! kolási lehetőség is van bőven), mivel két csepp gyerekem van nem tudok velük messzire kimozdulni.
Ha nem tudsz azonnal fizetni: nem gond, de erről tájékoztass leütés előtt és beszéljük meg, ne nekem kelljen kérdezgetni, hogy mikor óhajtasz utalni vagy tudsz eljönni érte. Leütés után a lehető legrövidebb időn belül vedd fel velem a kapcsolatot mailben (vagy telefonon) és kérlek mindenképpen írd meg, hogy ki vagy és mit vettél, mert, ha csak annyit írsz, hogy "postán" abból nem jövök rá. Valamint a mailben a "tárgy" részhez írd be a megvett termék nevét, hogy be tudjalak azonosítani.
Nézz körül nálam, hátha találsz valamit magadnak, ismerősödnek, hozzátartozódnak, névnapra, szülinapta, karácsonyra, postaköltséget is spórolhatsz!
Leütés után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, ez nem jelenti azt, hogy azonnal fizetned kell, csak azt kérem, hogy kezd el velem kommu! nikálni (akár telefonon is elérsz) mert, ha napokig nem je! lentkezel és én hiába küldözgetem neked a kapcsolatfelvételhez a leveleket, akkor úgy fogom értelmezni, hogy nem kéred a terméket és negatív értékelés mellett újra hírdetem!!! (Az eladott termékek árából 2 kisfiamnak vásárolok ruhákat, cipőket, játékokat, így nem tudok hosszasan arra várni, hogy jelentkezz! )
Nem vásárolok vissza semmit!!! Leütés előtt inkább kérdezz: színe, méretei, anyaga, állapota, postázás ára, szállítás, fizetés, stb. Bármi, ami a termékkel kapcsolatban érdekel! Személyes átvételről és postázásról infót a "szállítási feltételek" menűpontban olvashatsz!

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2015-09-11 22:56 . 21/22-es baba tépőzáras szandál bth.:13,5cm - Jelenlegi ára: 490 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése