2015. szeptember 26., szombat

Kék csenkesz....5/db NÖV.-073 - Jelenlegi ára: 450 Ft


"Festuca glauca"
Leírás és előfordulás:
Az egyik legsokoldalúbb díszítő fű, kék csenkesz lehet használni számos különböző módon. Plant ez az alapja a hosszú lábú cserje vagy magas évelő, mint a liliom, hogy segítsen nekik keverednek a táj és ellensúlyozza a többi növény virág vagy lombozat. Plant a tömegek, mint egy groundcover, vagy a sorok, mint egy szegély növény. Használja, mint az akcentus a sziklakert vagy virág határon. Úgy is néz ki mesés konténerben!
Kék csenkesz örökzöld minden, de legészakibb tartománya. A finom kékes lombok úgy néz ki a legjobban, ha a friss tavaszi és nyár elején. Seed fejek viszont tan, ha érett. Érdemes lehet vágni őket tartani növények rendezett.
 
 
1 ADAG 5 MAGOT TARTALMAZ!
KELLEMES KERTÉSZKEDÉST!
EZEK NEM BEDÖGLÖTT, ÉVEKIG RAKTÁRON TARTOTT MAGOK, HANEM 100%-IG
KIKELÉS GARANCIÁS , KÖZVETL! ENÜL A TERMELŐTŐL , FRISS IDEI MAGOK!!!
NÁLAM NEM KELL LICITÁLÁSSAL HÚZNI AZ IDŐT HETEKIG, AZONNAL ELVIHETED FIX ÁRON, ÉS TERMÉSZETESEN A LEGFRISSEBB MAGOKAT HISZEN RENGETEG TERMELŐVEL ÁLLOK KAPCSOLATBA, KOMOLY VILÁGCÉGEKNÉL, EZ PEDIG NEM EGY UTOLSÓ SZEMPONT, MÉG ÍGY NŐKÉNT SEM AMIT EZIDÁIG ELÉRTEM A NÖVÉNYPIACON. REMÉLEM TI IS ELÉGEDETTEK VAGYTOK !
A TERMÉK KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZIK, ÍGY A VÁRAKOZÁSI IDŐT AZ OLCSÓSÁGA KOMPENZÁLJA...
LEÜTÉS UTÁN 3 NAPIG VÁROK, NEM JELENTKEZÉS ILLETVE NEM FIZETÉS ESETÉN EZEN IDŐ UTÁN NEGATÍVAT ADOK, EZEK TUDATÁBAN KÉREM ÖNÖKET A FELELŐSSÉGTELJES VÁSÁRLÁSRA, LICITÁLÁSRA. AMIT A VATERA KISZÁMLÁZ KÉREM AZT FIZETNI, ÉS NEM EZEN ALKUDOZNI, ESETLEG LEÜTÉS ELŐTT!
A TERMÉK EGYENESEN A GYÁRTÓTÓL ÉRKEZIK ÖNHÖZ, ÍGY A POSTAKÖLTSÉG A
LEHETŐ LEGKISEBBRE LETT LESZORÍTVA.
KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁSOD, SZERETETTEL VÁRLAK MÁSKOR ÉS MÁS TERMÉKEMNÉL! IS!
Bankiadatok: 11600006-00000000-61757402

!
Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2015-10-17 19:05 . Kék csenkesz....5/db NÖV.-073 - Jelenlegi ára: 450 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése