2016. április 28., csütörtök

***** 6 tekercs műköröm dísz ******* - Jelenlegi ára: 1 Ft


6 tekercs műköröm dísz!
Ezen az aukciómon egy 6 tekercses műköröm dísz szettre licitálhatsz vagy vásárolhatsz meg fix áron.!!
Kérem a kedves vásárlót, hogy 7 napon belül legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot szigorúan emailban.  Amennyiben levelére 7 napon belül nem érkezik válasz kérem írjon újra, mert lehet, hogy levelét nem kaptuk meg.  
Ha nem találsz valamit a termékeink között kérdezz rá nyogodtan mert lehet, hogy be tudjuk szerezni. Vásárlás előtt ha bizonytalan inkább kérdezzen a félreértések elkerülése végett.!
A 2016-os postai díjszabást találja a borítékra kattintva!
Postázási feltételek:
A termék külföldről érkezik így a szállítási idő fizetés után 11-45 munkanap, személyes átvétel esetén is.  Utánvéttel nem postázunk ezt kérem ne is kérje.
Személyes átvétel Őrbottyán.
Több termék vásárlása esetén, együtt post! ázom őket így egy postaköltséget kell fizetni és nem minden egyes terméknél kell fizetni szállítási költséget. A termékek súlyát adom össze csomagolással együtt és a Magyar Posta díjszabása alapján kell fizetni a szállítási költséget.
A termékek először hozzánk érkeznek, hogy a vásárlóink részére garantáljuk a sérülésmentes terméket és ezzel a garanciát is tudjuk biztosítani.
Szállítási díjért egyedül Magyarországon kell fizetni. A megadott postaköltség a mindenkori Magyar Posta díjszabása alapján van megadva.
Külföldi postáért díjat nem számítunk fel!  
Számlázási feltételek:
Termékeinkre Áfamentes számlát adunk.
A termék megvásárlásakkor két emailt fog kapni a vaterától és a második levélben szerepelni fognak a banki adatok (számlaszám).
A számlára legyen szíves átutalni a vételárat és ne befizetni, mert a bank felszámol érte 300. - F! t-ot. Amennyiben nem tudja utalással megoldani a vásárlás! t, kérem legyen szíves postai rózsaszín csekken megküldeni székhelyünkre a vételárat. Ha csak banki befizetéssel tudja megoldani a vásárlást akkor kérem legyen szíves a töbletköltséggel emelt összeget befizetni számlánkra. Ha a befizetés nem megfelelően fog megtörténni akkor a terméket csak abban az esetben fogjuk postára adni, ha rendeződik a kérdéses összeg. Megértésüket előre is köszönöm.
Mindenkinek kellemes licitálást és vásárlást kívánok!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-05-18 21:09 . ***** 6 tekercs műköröm dísz ******* - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése