2016. május 31., kedd

Képeslap Karlsbad hotel belseje 2. - Jelenlegi ára: 600 Ft

A fényképeken látható termék kerül értékesítésre, a felvételeken látható állapotban, minoségben!
 
Ha az állapottal, minoséggel, szállítási költséggel kapcsolatban bármilyen kérdése van, szívesen válaszolok rá a vásárlás elott!  
 Utánvéttel nem postázok! Csak előreutalást fogadok el, illetve pénz befizetést. Pay-Pal fizetés is lehetséges , de ennek van plusz költsége =. 035 euró + a teljes postaköltséggel növelt összeg 3%-a , ha ezt nem fogadja el kérem ne vásároljon! A vásárlásról számlát adok, melyet a vásárolt tételekkel együtt postázok,  Ha posta költségről is szeretne számlát kérem előre jelezni !
Postázás esosorban ajánlott postakész borítékban történik ez esetben súlykorlát nélkül 2000Grammig! A termék, termékek és a csomagolás együttes súlya határozza meg a postaköltséget így ezt e-mailben közlöm a nyertes vásárlóval!
Simalev�! �lként csak akkor postázok ha a pozitív értékelést elore leadja a vásárló ! Egy borítékba maximum annyi terméket tudok elhelyezni ami a 25mm vastagságot nem haladja meg! NE LICITÁLJON HA EZT NEM FOGADJA EL! Ebben az estetben a vásárló nevére a feladásdíjáról számlát állitatok ki és ennek scannelt képét elküldöm e-mailben. Ezzel vissza igazolva a feladás tényét!
Postázás a kiegyenlített postadíj és termékdíj beérkezését követoen maximum 4-5 munkanap általában ez már a pénz megérkezését követo másnap megtörténik. A bankközi forgalomban nem érvényes a kerekítési szabály így kérem mindig a teljes összeget elutalni még akkor is ha a végösszeg 1, 2, 3 vagy 4 Ft-ra végzodik!!!

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2016-06-21 06:12 . Képeslap Karlsbad hotel belseje 2. - Jelenlegi ára: 600 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése