2016. augusztus 30., kedd

LG 3D Ble-ray felvevő 500Mb HDD Wifi DvB-S Satelit - Jelenlegi ára: 1 Ft

A fényképeken látható termék kerül értékesítésre, a felvételeken látható állapotban, minoségben!
A termék szinte csak kipróbálási szinten volt használva , kihasználatlaság miatt kerül eladásra.
Garancia a termékre már nincs , kipróbálási garanciát vállalok rá! A licitzárás jogát fentartom! Azaz bármikor lezárhatom és akkor 24 órán belül lejár a lehetőség a licitálásra.
 
Specifikációk : 3D Blu-Ray lemezek és az összes DvD, CD formátum lejátszása;
A beépített DVB-S2 Satelit Tuner-nek köszönhetően TV adások vétele "Műholdról " és digitális földfelszíni antenával, vagy Koaxiális csatlakozással lehetséges, Az 500Megabyte-os belső winchesterre rengeteg film, zene, kép elfér mivel a készülék saját tömörítő programmal rendelkezik.
A WIFI vevőnek köszönhetően nincs szükség kábelezésre, de erre is van lehetőség a kialakított FTP foglalaton keresztül.
Saját belső programmal rendelkezik így az Internetes tartalmak : YouTube stb. is élvezhetőek a lejátszón keresztül.
Nagyon sokoldalú készülék itt felsorolni mindent igen sok lenne Magyarnyelvű leírás stb. Itt elérhető :  https: //translate. google. hu/translate? hl=hu&sl=de&u=https: //www. conrad. de/de/lg-bds580-blu-ray-player-hdtv-sat-tuner-eingebaut-mit-usb-aufnahmefunktion-347805. html&prev=search
Angolnyelvű használatiutasítás itt : www. produktinfo. conrad. com/datenblaetter/325000-349999/347805-an-01-en-LG_BDS580_3D_BLU_RAY_PLAYER. pdf
Ha az állapottal, minoséggel, szállítási költséggel kapcsolatban bármilyen kérdése van, szívesen válaszolok rá a vásárlás elott!  
Utánvéttel nem postázok! Csak eloreutalást fogadok el, illetve pénz befizetést. Pay-Pal fizetés is lehetséges , de ennek van plusz költsége =. 035 euró + a teljes postaköltséggel növelt összeg 5%-a , ha ezt nem fogadja el kérem ne vásároljon!  
Postázás esosorb! an ajánlott postakész borítékban történik ez esetben súlykorlát nélkül 2000Grammig! A termék, termékek és a csomagolás együttes súlya határozza meg a postaköltséget így ezt e-mailben közlöm a nyertes vásárlóval!
Postázás a kiegyenlített postadíj és termékdíj beérkezését követoen maximum 4-5 munkanap általában ez már a pénz megérkezését követo másnap megtörténik. A bankközi forgalomban nem érvényes a kerekítési szabály így kérem mindig a teljes összeget elutalni még akkor is ha a végösszeg 1, 2, 3 vagy 4 Ft-ra végzodik!!!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 21:00 . LG 3D Ble-ray felvevő 500Mb HDD Wifi DvB-S Satelit - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése