2016. december 24., szombat

Bűvészmutatványok 300 trükk - 460209 - Jelenlegi ára: 6 790 Ft

Csinálj igazi show-t otthon! Nem kell a cirkuszba menni különleges mutatványokért, hiszen te magad is be tudod őket mutatni! A nagy klasszikusok többségét pár perc alatt megtanulhatod! Mutasd be az összekapcsolódó karikák, vagy az eltűnő tárgyak trükkjeit! Varázsolj el érmeket, majd varázsol elő őket máshonnan! Az ámulat és a vastaps nem maradhat el! A játék csomagolási méretei: 54 x 33 x 6 cm. Tartozékok: pénztartó pohár, bűvös kártyák, varázskötél, ellis gyűrűk, bűvös érmetartó, eltűnő pomponok, varázsevezők, varázsgolyók, nyilas korongdisk, bűvös pénzérme és szögek, varázspálca, varázs gyűszűk, összekapcsolódó karikák, bűvös kárókártya, bűvös érmedoboz, bűvös poharak. 6 éves kortól ajánlott.
Kérjük, a nevünk mellett található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt ! Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre. Gyári új ! Jótállással!
A termék személyesen Százhalombattán vehető át!
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a meghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !

Jelenlegi ára: 6 790 Ft
Az aukció vége: 2017-01-14 14:33 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése