2017. május 30., kedd

1.Samsung Gear S3 Frontier okos óra,Fekete - Jelenlegi ára: 120 090 Ft

1. Samsung Gear S3 Frontier okos óra, Fekete" (OSAM-SM-R760NDAA) Garancia: Minden gyári termékre 1 év garancia vonatkozik! Az ettől eltérő jelezve van a termék megnevezésében. Az utángyártott alkatrészekre és kiegészítőkre 3 hónap a garancia. 3 napos azonnali pénzvisszafizetés éa cseregarancia Ha a temék megnevezésében nincs feltüntetve hogy az alkatrész vagykiegészítőgyári"" akkor utángyártott. Ez esetben a silányabb minőségmiatt nem tudunk felelőséget vállalni. Többnyire ezeket a termékeket avételáruk is tükrözik. /www. vatera. hu/listings/index. php? us=gsmhome"">Továbbitermékek
Kellemes Vaterázást kívánunk! /www. vatera. hu/listings/index. php? us=gsmhome"">/gsmhome. hu/images/gsmhome_logo. jpg""> Szállítás/Átvétel: A szállítási idő az utalás beérkezte után 2-5 munkanap Személyesátvétel Budapesti üzletünkben: INGYENES Előre utalással Futárral: 990 Ft. Utánvételes szállításFutárral 1490 Ft Fizetés: Személyes átvétel Budapesti üzletünkben:
Készpénzben átvételkor
Előre utalás: Utalással Utánvétel: Készpénzben átvételkor Futár Budapesten: Készpénzbenátvételkor a futárnak Vásárlás: A feltüntettet árak 1 dbkészülékre vonatkoznak. A vásárlás követően kérem mindenki jelentkezzen atermékért, telefonon vagy e-mailben. A sikeres kapcsolatfelvétel utánfélretesszük az átvételig. FIGYELEM!!! A termékek túlnyomórészét rendelésre hozzunk, Egyeztetés szükséges. Ha nem jelentkezik azillető, illetve nem elérhető, vagy még nem utalt, addig nem rendeljükbe. Előfordulhat hogy atermék jelenleg nem rendelhető, elfogyott, vagy esetleg várni kell rá. Ilyenkor mindig tájékoztatunk mindenkit. Tanácsos licitálás elöttkérdezni. Igyekszünk a már nem elérhető termékeket leszedni. Ha esetlegegy terméket nem tudunk adni, mert elfogyott, vagy nem rendelhető, ésezálltal meghiúsul a vétel, akkor megkérünk mindenkit ne negatívoljon. Az ebből eredő negatívokat, töröltetjük. Előfordulhat hogy a kép nem a termékről készült és csak ilusztráció. Leírás: "

Jelenlegi ára: 120 090 Ft
Az aukció vége: 2017-06-20 08:43 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése