2017. augusztus 25., péntek

Pview márkájú digitális képkeret tökéletes állapotú saját dobozával írataival , távíránytóval - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Pview márkájú digitális képkeret. Tökéletes állapotú saját dobozával írataival , távíránytóval.
Memóriakártya típus:
SD/SDHC + a képek látható típusok
Állapot:
jó állapotban
Felbontás:
480 x 234
Gyártó:
Pview
Jellemzők:
távirányító
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Személyes átvétel csak 1000 forint feletti vásárlásnál vagy fix áron elvitt termékeknél lehetséges! Megértésedet köszönöm.
A fotók és a termék színe között árnyalatnyi eltérés lehet a vaku és a monitorok eltérő színbeállításai miatt, erre vonatkozólag reklamációt nem tudok elfogadni a termékkel kapcsolatban!!!
Licit törlés: licitet nem törlök , ezért kérlek, licitálás előtt olvasd el saját oldalamat a félreértések elkerülése végett!
Postázás: A sima levélként feladott küldemény, ha "eltűnik" nem lehet visszakeresni, ezért sem a posta sem én nem tudok felelősséget vállalni érte, nem küldöm újra a terméket és a pénzt sem utalom vissza, utólagos reklamációt emiatt nem fogadok el! Ezért mindenki csak saját felelősségre válassza. Az ajánlott levélként feladott küldemény a legbiztonságosabb, ez igaz drágább valamennyivel, de ez nem veszhet el!
Kapcsolatfelvétel és fizetés: kérlek, amint tudod, vedd fel velem a kapcsolatot! Amint lehet írok e-mailt minden fontos infóról, erre kérlek mihamarabb válaszolj. A fizetést minél hamarabb rendezzük, hogy azon nyomban küldhessem a terméket! Általában az utalás beérkezését követő munkanapon vagy még aznap tudom rendezni a postázást! Arra törekszem, hogy a lehető leghamarabb lebonyolítsuk az adás-vételt!
Garancia: amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, kérlek, e-mailben jelezd! Ha visszaküldöd a hibás terméket, és van belőle ugyanolyan még raktáron, akkor ki tudom cserélni. A postaköltséget a vevő állja.
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2017-09-15 20:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése