2017. október 28., szombat

HUAWEI TalkBand B3 SmartWach Classic Business Okosóra / Aranyozott Tok - Bézs Bőrszíjjal - Jelenlegi ára: 78 900 Ft

Gyártó: Huawei 
Modell:  TalkBand B3 Classic (Arany tok/Bézs bőr pánt)
Leírás:  
Lenyűgöző hibrid Smart Band 
A Huawei Talkband B3 okos karpánt és bluetooth headset olyan nagy teljesítményű, új generációs viselhető eszköz, amellyel a hívásokat kristálytiszta hangminőségben fogadhatod, nyomon követheted az alvási szokásaidat és a mindennapi tevékenységeidet. Intelligens hangátirányítás: a hangátvitelt irányítsd mobiltelefonodra vagy a headset-re attól függően, hogy hol viseled a készüléket.  
A jó beszélgetési hangminőségért aktív zajszűrés felel. Az ívelt AMOLED kijelző 80 x 128 pixeles és függőleges simító, illetve sima érintőmozdulatokat érzékel, a panelt Gorilla Glass üveglap védi. A megjelenítőről elérhető a párosított mobil telefonkönyve és híváslistája, hívást fogadni és indítani is lehet róla, emellett a hangerőt állítani, az ébresztést elnémítani és az edzéskövetést megkezdeni is lehetséges róla.
Minőségi kivitel 
A komfortra, a stílusra és a mindennapos eleganciára összpontosító, minőségi kivitelű Huawei Talkband B3 okos karpánt és bluetooth headset megbízható társ az élet minden pillanatában, akár otthon vagy, akár úton vagy vagy fitneszgyakorlatokat végzel.  
 A TalkBand B3 Bluetooth headsetjét dual mikrofonnal szerelte fel a Huawei, amely a telepített algoritmusokkal párosítva 80 százalékkal nagyobb zajszűrést biztosít, mint a készülék elődje, a B2.
Minden karnyújtásnyira 
A Huawei Talkband B3 okos karpánt és bluetooth headset intuitív, érintéssel és simítással működő felhasználói felülete friss információkkal lát el, bármerre is jársz, és bármit is csinálsz: a képernyőn megjelenő értesítések, emlékeztetők, riasztások, nyomonkövetési és felügyeleti információk révén mindig szemmel tarthatod a fontos dolgokat a mindennapokban.  
Intelligens egészségiállapot-nyomonkövetés 
Innovatív, 6 tengelyes mozgásérzékelőjének köszönhetően a Huawei Talkband B3 okos karpánt és bluetooth headset automatikusan azonosítani tudja, hogy milyen gyakorlatokat végzel, és így azokat a lényeges adatokat jeleníti meg, amelyekre fitneszteljesítményed figyelemmel kíséréséhez és javításához szükséged van.  
Mindig kapcsolatban 
Ha eljött az alvás ideje, a Huawei Talkband B3 okos karpánt és bluetooth headset akkor is tovább dolgozik. A Huawei Talkband B3 okos karpánt és bluetooth headset pontosan méri az alvások minőségét és hosszát.  
Főbb jellemzők:  
Huawei B3 Business okosóra, bézs
A Huawei TalkBand B3 a Bluetooth 4. 2-es szabványt is ismerő okoskarkötő, amelyből mintegy betétként kiemelhető az "órarész", amely mono headsetként is használható.
A termékcsalád Business Classic vonala elegáns megjelenést biztosít színével és bőrszíjával együtt.
A Talkband B3 nem egy sokfunkciós okosóra,  így nem is dübörög sokmagos processzor alatta. Kompatibilis viszont androidos (4. 3+) és iOS-es eszközökkel (7. 0+), és Bluetooth-on keresztül képes kommunikálni velük.
Az ívelt PMOLED kijelző 80x128 pixeles és függőleges simító, illetve sima érintőmozdulatokat érzékel, a panelt Gorilla Glass üveglap védi. A megjelenítőről elérhető a párosított mobil telefonkönyve és híváslistája, hívást fogadni és indítani is lehet róla, emellett a hangerőt állítani, az ébresztést elnémítani és az edzéskövetést megkezdeni is lehetséges róla.
A beépített akkumulátorral 6 óra beszélgetés és 3-4 napos üzemidő érhető el a gyártó szerint, tölteni microUSB kábellel lehet. A jó beszélgetési hangminőségért aktív zajszűrés felel.
Specifikáció:
Headset/Óra méret: 43 x 18. 5 x 10. 5 mm
Por- és vízállóság: IP57
Nettó tömege: 10. 8 gramm
Szíj mérete: 200 x 20 mm
Szíj anyaga: bőr
Szín: Bézs
Okosóra tömege szíjjal együtt: 120 gramm
Memória: 128kB RAM, 16MB Flash
Akkumulátor: 91 mAh
Max. beszélgetési idő: 6 óra
Max. készenléti idő: 3 nap
Töltés: microUSB porton keresztül
Kijelző: ívelt PMOLED 80 x 128 pixel (Gorilla Glass)
Bluetooth: v4. 2 (2. 4 GHz)
Vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága: 10 méter
Funkciók: aktivitásmérő, alvásfigyelő, hívásfogadás/elutasítás, visszahívás, ébresztés
Kapcsolat: Bluetooth 4. 2
A TalkBand B3 androidos (4. 3+) és iOS-es eszközökkel kompatibilis (7. 0+).
Hanghívás-minőség: Kétmikrofonos zajcsökkentés
Akkumulátor: 95 mAh
Kijelző: 0, 73", 128x88 pixel
Üzemidő: 6 nap (függ a vezetéknélküli hívások idejétől)
Készenléti idő: 14 nap (BT kikapcsolva)
Töltési idő: Kb. 1, 5 óra
Gombok: Egygombos vezérlés, érintőképernyő
Csatlakozók: Standard Micro USB töltés
Szenzorok: A+G-szenzor
IP57: Víz- és porálló (1ATM-30perc a vízben, de csak a tokban)
Méret: 242, 85 x 22 11, 88 mm
Súly: 30. 6g (headset: 12, 5 g; szíj a headset tartóval: 18. 1 g)


Jelenlegi ára: 78 900 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 11:39 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése