2018. március 26., hétfő

Pentax objektív, HD PENTAX DA 55-300mm f/4-5.8 ED WR (22270) - Jelenlegi ára: 94 990 Ft


Közel 5. 5x-ös zoom arány a telefotó tartományban
A körülbelül 5. 5x-ös zoom tartománynak köszönhetően ez az objektív gyújtótávolságban a 84. 5mm-es közepes telefotótól egészen a 460mm-es (a 35mm-es formátumhoz viszonyítva) szuper telefotóig funkcionál, így széleskörű felhasználást tesz lehetővé a portréktól kezdve a sportfotókon át egészen a tájképekig. Az optika két extra-alacsony szórású (ED) üveg elemet tartalmaz, melyek hatékonyan csökkentik a kromatikus aberrációkat a teljes zoom tartományban és életszerű képeket eredményeznek.
Magas minőségű HD* védőréteg a kitűnő képalkotásért
Az objektívet a PENTAX exkluzív, minőségi, többrétegű HD* védőrétegével látták el, amely magasabb fényáteresztést és alacsonyabb tükröződést biztosít, mint a hagyományos védőrétegek. Ennek eredményeként csillogás- és szellemképmentes, tiszta és éles képalkotás lehetséges, olyan kevésbé ideális körülmények között is, mint az ellenfény.
Megbízható időjárásálló konstrukció
Ennek az objektívnek egy megbízható időjárásálló kialakítása van, amely megakadályozza a víz és egyéb folyadékok bejutását a vázba. Ez az objektív egy PENTAX időjárásálló SLR fényképezőgép vázzal kombinálva biztosítja a használónak a tartósságot és a megbízhatóságot esőben, ködben és egyéb vízfelverődésű helyeken való használat közben is.
Quick-Shift fókuszrendszer
Az objektívet a PENTAX által fejlesztetett Quick-Shift fókuszrendszerrel látták el, amely lehetővé teszi a használójának az egyszerű manuális fókuszra váltást az AF-módból, miután fókuszba vette a témát.  
Elérhető bajonett(ek)
Pentax K
Felhasználási terület(ek)
Portré , Természet
Kategóriák
Tele zoom
Szorzó
1. 5 ×
Stabilizátor
Nem
Gyújtótávolság
55 - 300 mm (5, 5× zoom)
Objektív felépítése
12 lencsetag 8 csoportban
Látószög 35mm
Nincs adat
Látószög digitális
29-5. 4°
Lamellák száma
6
Legnagyobb blende nagy látószög
f/4
Legnagyobb blende nagy tele
f/5, 8
Legkisebb blende nagy látószög
f/22
Legkisebb blende nagy tele
f/32
Legkisebb tárgytávolság
140 cm
Nagyítás
0, 28×
Szűrőmenet
58 mm
Méret
71 × 111. 5 mm
Tömeg
440 g
Belső élességállítás
Nincs adat
Belső zoom
Nincs adat
Fix frontlencse
Nincs adat
Bajonett típusa
Fém
Időjárásálló
Nincs adat
Becsúsztatható szűrők
Nem
Ultrahangos AF
Nem
APS-C méretű vetített kép
Igen
Alacsony szórású lencsetag
Igen
Kemény tok
Nem tartozék
Puha tok
S80-160 (tartozék)
Napellenző
PH-RBG58 (tartozék)
Állvány adapter
Nem tartozék
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van! A termékeink csomagolássérültek lehetnek. (Általában esztétikai - pl. a doboz ragasztott) De a termékek sértetlenek és funkciójukat nem akadályozza. Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá! Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik! Üdvözlettel: Correct Shop Kft.


Jelenlegi ára: 94 990 Ft
Az aukció vége: 2018-04-16 14:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése