2018. október 29., hétfő

Bresser LCD mikroszkóp kit - Jelenlegi ára: 69 900 Ft

LCD kijelzős biológiai mikroszkóp A Bresser LCD mikroszkópja egy figyelemre méltó újítás a mikrovilág megfigyelése terén. Okulárja helyett 88 mm átmérőjű LCD kijelzőn (3. 5") figyelhetjük az általa adott képet. Objektívjei 50x-100x-500x-os nagyítást adnak, melyet 4x-es digitális zoom használatával akár 2000x-osra is megnövelhetünk. Az eszköz 5 megapixeles kamerájával (interpolálva akár 3264x2448 felbontású) képet képes rögzíteni, melyet külső SD kártyán tárolhatunk el (nem része a csomagnak). De nemcsak állóképet, hanem mozgóképet is felvehetünk, melyet a későbbiekben számítógépre másolhatunk a mellékelt USB kábel segítségével, vagy közvetlenül az SD-kártya áthelyezésével. Az egyéb jellemzők is igen jól használható eszközre utalnak: a tárgyasztal finommozgatással ellátott (más, hasonló árú mikroszkóptól eltérően) mely nagy nagyításon szinte nélkülözhetetlen a tárgylemez precíz mozgatásához. Szabályozható fényerősségű (mely szintén nem alapjellemző más termékek esetében) alsó- valamint felső LED megvilágítással rendelkezik valamint 5-féle színszűrőt is használhatunk a különböző részletek kiemeléséhez. Felső megvilágításának köszönhetően akár apró méretű kavicsokat, bogarakat is alátehetünk és egészben vizsgálhatunk. A csomagot kemény hordtáska, USB kábel, tárgy- és fedőlemez, valamint 5 db-os preparátumkészlet és egy preparátumkészítő szett egészíti ki. A csomagban üres tárgylemezeket is találunk, melyekre saját preparátumainkat készíthetjük el. Tekintse meg egy tűlevél keresztmetszetéről készült tesztképeinket a fenti képgalériára kattintva.
Garancia: 2 év garancia
Nagyítás: 2000x
Márka: Bresser
Mikroszkóp típus: LCD kijelzős mikroszkópA szállítási határidő Foxpost szállítási módnál 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak a megadott szállítási módokat tudjuk alkalmazni. Postával (ajánlott levél, postán maradó csomag stb. ) sajnos nem áll módunkban szállítani.
Köszönjük megértésüket.

Jelenlegi ára: 69 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése