2018. november 28., szerda

FIX!14. 6db,3-6hós,JÓ ÁLLAPOTÚ,kislány felső !Rengeteg 1Ftos aukcióm is van! - Jelenlegi ára: 884 Ft

Tudnivalók:
A mókusos volt többet hordva, de az is jó állapotú.
Folyamatosan indítom az 1Ftos aukciókat.
Az ár nem a minőséget tükrözi, hanem reklám, hogy gyorsabb fogyjon.
És egy kicsit bővebben a minőségről:
A ruhák többsége mosva van, de természetesen használat elött mosni ajánlott őket, hiszen sok van, amit akár fél-1 évig is tárolok!!!
Keveset használt, újszerű: egyértelmű! Alig vagy egyáltalán nem hordott termék!
Keveset használt, szép állapotú, ez is egyértelmű! Minden bizonnyal már hordott ruha, de szintán csak néhány alkalommal.
Használt, jó állapotú ruha. Olyan ruha, amire nem lehet azt mondani, hogy újszerű, volt már hordva, de teljességgel jól kihasználható és hordható ruha, amin MINIMÁLIS bolyhosodás esetleg előfordulhat.
Többet hordott, de bőven, bátran hordható ruha. Ez inkább a gyerekruháknál fordul elő (az én osztályozásom szerint). Itt már bolyhosodás, színfakulás van, de a hibákat igyekszem jelezni. Nem ünnepi ruha kategória, de nem is szemét.
A termék adatlapján próbálom ezeket minél részletesebben jelezni, de ezek az alap tudnivalók!!!
További vásárlás esetén is kérem a heti részutalást, az addig megnyert, megvásárolt termékek után, ha az összeg eléri az 1. 000Ftot.
Erről hétfőnként küldök mindig összesítést! Mivel a vásárlóim többsége folyamatos licitben van, így ezt az összesítést MINDENKÉPPEN csak 1. 000Ft felett vagy a 4 hét letelte után (ha az összes vásárlás nem érte el az 1. 000Ftot ) vagy pedig kérésre küldöm ki!
Gyűjtögetni 4 hétig lehet, utána MINDENKÉPPEN postázom a termékeket, majd lehet újrakezdeni és be se fejezni a további vásárlásokat, ezekkel a feltételekkel.
A 4 hét szerintem egy korrekt lehetőség, így kérem ezt mindenki tartsa be!!!
A termékeket nem itthon tárolom és mindig csak vasárnap van lehetőségem elhozni őket! Tehát ha valaki hétfőn még vásárol és utána kér összesítést, én csak következő hétfőn fogom tudni feladni azt a csomagot!
Rózsaszín csekket nem fogadok el, se bankba, se házhoz!
Ha valaki csak bankba tud befizetni, (nem utalni bankon keresztül, hanem befizetni) azért a bank levon tőlem 200Ftot (ez a legtöbb banknál így működik), ennek a költségét nem szeretném én fizetni. Így ha valaki csak befizetni tud, ezt a 200Ftot kérem kalkulálja hozzá.
A pénz beérkezését a vatera rendszerén keresztül jelölöm, jelzem feléd, külön e-mailben nem!
A postázást értékeléssel jelzem a vatera rendszerén keresztül, külön e-mailben nem.
Panaszkezelés:
Előre egyeztetés után a visszapostázás költségét a vevő fizeti, a további panaszkezelést, esetleges pénzvisszafizetést pedig megbeszéljük. Nagyon-nagyon köszönöm!

Jelenlegi ára: 884 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 10:14 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése