2019. június 26., szerda

Beem D2000.645 Fresh Aroma Perfect Delux V2 eszpresszó kávéfőző - Jelenlegi ára: 52 900 Ft

Gyártó: Beem
Modell:   D2000. 645 Fresh Aroma Perfect Delux V2
Hmmm, friss kávé! A Beem kávéfőzőt beépített darálóval bárki komplikációk nélkül használhatja és élvezheti vele a frissen főzött kávé élményét.  
Fedezze fel a kávé nyújtotta élvezeteket kávéfőző ezt lehetővé teszi: a beépített darálónak köszönhetően mindig frissen darált kávét kaphat, ezért a darált kávé aromája mindig teljes lesz. A tökéletes kávé adta élvezethez az aromát kívánsága szerint igazíthatja három módon.  Az 5 választható darálási fokozatnak köszönhetően a nagyon finomtól egészen a durva darálásig van lehetősége beállítani a káva erősségét a kívánsága alapján. Minél finomabbra darálta a szemeket, annál erősebb és aromadúsabb lesz a kávé.  A beépített 24 órás időzítőnek köszönhetően a  kávéfőző percre pontosan a beállított időben indul el.  Így az ember reggel a frissen főzött kávé illatára ébredhet, esetleg este érhet haza az aromás felfrissülésre. Természetesen a sietős ínyencek a kávéfőzőt már ledarált kávéval is használhatják, darálás nélkül.  Minden beállítást teljesen egyszerűen tehet meg a könnyen értelmezhető vezérlőpanellel és a kék háttérvilágítású LCD kijelzővel.  A duplafalú rozsdamentes acél termosz kiöntő órákig melegen tartja a kávét, és megszünteti a főzőlap szükségességét, így energiát takarít meg.  Víztartály belső szintjelzővel 10 csésze.  A szűrő tartója egy gombnyomással kifordítható.
 
Váz színe: rozsdamentes acél / fekete 
Jellemzők: Kábel tároló, Beépített daráló, Termosz kiöntő, Kijelző, Csepegtető dugó, Időzítő funkció, Víztartály, Bögre melegítő lemez 
Vízellátás: víztartály 
Kapacitás: 10 csésze 
Maximális teljesítmény 1000W 
Típus: kávégép 
 EAN: 4032934693245
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van!
Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között
Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is
A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik!
Üdvözlettel: Correct Shop Kft.

Jelenlegi ára: 52 900 Ft
Az aukció vége: 2019-07-17 15:34 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése