2019. július 27., szombat

Nitrogén gáz No2 tartályos robogó lengéscsillapító - Jelenlegi ára: 15 079 Ft


GAZI  MONOSHOCK nitrogén töltésű gáztartályos lengéscsillapító. Jelenleg piros rugós van, de talán tudok UV zöldet és UV narancsot is. Leütés előtt érdeklődj!
Története:
A Gazi a YSS lengéscsillapítókkal azonos kategóriát képviselnek. Profi minőség, mellesleg Honda beszállítók. Olyan minőség, hogy csak na... Aki olvas Thai nyelven, az bővebb információt is olvashat a gyártó weboldalán. Kattints a lenti képre:
Lengéscsillapító leírása:
Teljes hossz szemközéptől szemközépig 310 mm
MONOSHOCK elrendezés, EGYOLDALI, kétszemélyes robogóhoz.
Szemek mérete furat/hossz 10x20-as. alul M8X20. + 1000 Ft felárért tudom szállítani fent 12-es szemmel is. Gyári dobozában leszállítva!
Rugó vastagság 8 mm
Spirálrugó átmérő 8 cm.
Gáztöltő szelep a tartály alján.
Hasznos rugóút a véghatárolóig 8 cm
Lengéscsillapító rúd vastagsága 12 mm
Működése:
A gáz töltésű lengéscsillapító a legfejlettebb technológia, a prémium kategóriás motorokat már csak ilyen rendszerrel szerelik. Egyik előnye a fordított elrendezés., A rugózatlan tömeg csökkentése érdekében minden felűre került. Az olajos változanál 80, itt arányaiban csak 20% a rugózatlan tömeg.
- A gáz gyorsabban áramlik a csillapító szelepek között, így a reakcióideje jóval gyorsabb, mint az olajos változaté. Az bukkanó után a leghamarább visszaáll alaphelyzetbe. A kiegyenlítő gáztartály plusz hűtést, és egyenletes nyomásértéket ad a működéshez. A technológia igen drága,   és a gyártók sem szégyenlősek egy ilyen telóért százezreket elkérni.
Nálam nem lehet vásárolni, csak összehasonlításképpen megmutatom hogy mások máshol, mi pénzt kérnek egy gáztartályos telóért.
Azon kívül, hogy egy gáz lengéscsillapítóval jelentősen javul az úttartás, nem kicsit dobja fel a motor összképét. A következő 3 kép nagyfelbontású, gépre mentve nagyban nyílnak.
Rugóerő: /mért érték, nem saccolt/
Az alap hirdetésben szereplő lengéscsillapító alap helyzetben 80 kg. terlehésnél 1 cm-t összetolható. Ez egy keményebb rugó-lengéscsillapító változat, a motor önsúlyán kívül 100-200 közötti terhelésnél optimális.
A kupak alatt figyel a szimering fedőlemeze, kivehető, javítható, nem fix része a lengéscsillapítónak. Az új generációs lengéscsillapítónál gondoltak a gyors, szakszerű, roncsolásmentes szét és össze szerelésre. A gyár 2 évenkénti gáztöltést ajánl.
Precíz CNC gépi megmunkálás
Kompatibilis:
Alkalmas minden általános monoshock elrendezésű motorra.
+ 4000 forintért tudok adni 3 cm magas elox alu lengéscsillapító emelőt, amivel 3 cm ülés, és 2 cm hasmagasságot adsz a motornak.
+ 2000 Ft-ért felső felfogó átalakítót, a felül fűggőleges, átmenő csavaros lengéscsillapító változat helyére.
Ez beépítését/méretét működését tekintve teljesen megegyezik a másik oldalamon hirdetett Monoshock Hibryd lengéscsillapítóval, összehasonlításul egymás mellett:
Paypal fizetés:
Mivel a pénz külföldre érkezik, küldeni legolcsóbban csak Paypal számlával tudsz:
Bővebben az ismerj+ alatt olvashatsz. Így küldhetsz pénzt saját költség nélkül.
2 perc alatt, a fotelból nyithatsz paypal számlát itt az interneten. Olyan bonyolult dolgokat kell megválaszolnod, mint hogy hívnak és hol laksz. A nullás, most nyitott saját számládra
1. ) utalhatsz Magyar bankszámládról ingyenesen
2. ) számládhoz hozzárendelheted a bankkártyád, amiről a paypal automatikusan fizet ingyenesen,
3. ) bebellaghatsz az Unicredit bankba személyesen feltölteni. (400 Ft)
Ezután egy kattintással fizethetsz nekem.
A paypal jutalékát az eladótól-pénzfogadótól vonja le, neked nincs + költsége, a fizetés HUF-ban történik.
A számlanyitás/fenntartás ingyenes, egyszer kell megnyitni és életed végéig használhatod.
Fizetést egyébként bárkinek a számlájáról elfogadok, előfordult már, hogy rokon barát utalt szivességi alapon.
Hogy miért nincs Magyar bankszámlám?
Ez egy valós,  külföldön adózott külföldi cég, külföldi székhellyel. Értelmetlen lenne Magyar bankszámlát nyitni, ugyanis ebben az esetben Magyarországon bevétel, vagyis adóalap képződik. Erre a tevékenységre céget kellene létrehozni, irodát nyitni, könyvelést vezetni. és minden közterhet meg kellene fizetni. A Magyar bankszámlára utlás hozzávetőlegesen 60-80% plusz költséget jelentene neked!!!
A hirdetett termék raktáron van, az utalás beérkezése másnapján postázom.
"Külföldi küldemény" 4000 Ft. Hajós küldemény, érkezés 2 hónap. Nagynyomású gáztöltésű lengéscsillapító nem szállítható repülőn.
A nagvilágban bolyongó csomagokat online 0-24 órában ezen weblapon lehet figyelemmel kisérni:   http: //www. trackitonline. ru/
A csomag tranzittal érkezik, mert nincs Bangkok-Budapest közvetlen repülőjárat. Kikötő mégúgysem : -)
 


Jelenlegi ára: 15 079 Ft
Az aukció vége: 2019-08-17 09:15 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése