2019. november 28., csütörtök

Xiaomi Mi Mix 3 Dual Sim 128GB Black EU - Jelenlegi ára: 112 530 Ft

Xiaomi Mi Mix 3 Dual Sim 128GB
 
 
XIAOMI MI MIX 3 128GB 
Képernyő: 6. 39 "
Qualcomm Snapdragon 845 (8 mag, legfeljebb 2, 8 GHz)
Belső memória: 128 GB
RAM memória: 6 GB
Rendszer: Android 9. 0 Pie
A fényképezőgép: 24. 0 Mpix + 2. 0 Mpix - front, 12. 0 Mpix és 5. 0 
Akkumulátor: 3200 mAh lítium-ion
 
 
XIAOMI MI MIX 3
 
 
Az üveg és a kerámia művészi kombinációja egy elegáns keretbe zárva.   Xiaomi Mi Mix 3 az okostelefon, melyet az egész előlapot lefedő AMOLED kijelző tesz ellenállhatatlanná.  Egyedülálló, keret nélküli megjelenéssel bír, köszönhetően a dupla selfie fényképezőgép lencséit elrejtő csúsztatott kialakításának.  A fényes kerámia hátoldalán két kameranyílás és egy ujjlenyomat-olvasó található.  Az egész telefont egy erős processzor egészíti ki, amely az AI által támogatott Snapdragon 845. A készülék belsejében pedig helyet kapott egy 3200 mAh akkumulátor és az NFC modul is.
 
 
 
 
AMOLED KÉPERNYŐ KERET NÉLKÜL
 
 
A Xiaomi Mi Mix 3 keret nélküli megjelenéssel bír.  A 6, 39 "AMOLED" kijelző az elülső panel teljes területét foglalja el, csodálatos színekkel és részletgazdagsággal örvendezteti meg a szemet. A kijelző panorámaképességét filmek nézésével, mobil játékok játszása alatt és osztott képernyős módban fogja tudni értékelni leginkább.
 
 
 
 
TERMÉSZETES SZÉPÍTÉS AZ AI-VEL
 
 
Nincs elég fény?  A Xiaomi Mi Mix 3-nak ez nem lehet probléma, hiszen a 12 megapixeles fő kamera a SONY IMX363 érzékelővel és az f / 1. 8 lencsenyílással könnyen rögzít minden részletet, miközben természetes színeket eredményez.  Ráadásul a második 12 megapixeles kamera teleobjektívvel rendelkezik, amely két optikai zoomot tesz lehetővé.  Mindkét kamera támogatja a mesterséges intelligenciát, amely felismeri a jelenetet, javítja a minőséget, és ami a legfontosabb, hogy akár érdekes hatásokat és szűrőket adhat hozzájuk utólag.  
 
 
 
 
AI KÉT LENCSÉHEZ
 
 
A Mi Mix 3 képernyő megnyitásával a mágneses mechanizmus megfelelő kattanását hallhatja, miközben a selfie kamera lencséi bescannelik az Ön szemét és arcfelismerő rendszerének köszönhetően pér másodperc alatt feloldják a képernyőt.   A tökéletes selfie érdekében a telefon 24 megapixeles SONY IMX576 kamerával és egy 2 megapixeles érzékelővel van felszerelve, amely kiegészíti a háttérkép elmosódását. Az AI javítja a képet, így gondoskodik a természetes és finom szépítésről.
 
 
 
 
SNAPDRAGON 845 A MIX 3-BAN
 
 
A telefon Snapdragon 845 processzorral szerelt, amelyet 6 GB RAM támogat.  Ennek eredményeképpen több alkalmazás futtatása egyidőben és az azok közötti váltás villámgyors.  Az okostelefon könnyedén kezeli a játékokat és a többszálú számításokat, meglepő könnyedséggel.  A Mi Mix 3 további előnye a mesterséges intelligencia, amely a rendszer erőforrásait irányítja oda, ahol erre a leginkább szükség van.
 
 
 
 
3200 MAH AKKUMULÁTOR
 
 
A tartós akkumulátor lehetővé teszi, hogy a Mi Mix 3 két napig megszakítás nélkül működjön.  Ez nemcsak a 3200 mAh-os akkmulátornak köszönhető, hanem az okostelefon intelligens erőforrás kezelésének is, valamint az Android 9. 0 Pie rendszernek, amely a MIUI 10 rendszerrel van támogatva.  A gyors töltésnek köszönhetően a készülék egy szempillantás alatt újratölthető.
 
 
 

Jelenlegi ára: 112 530 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése