2020. január 27., hétfő

Új bőr férfi Nike Air Force 1 cipő sneaker utcai cipő MOST KELL MEGVENNED - Jelenlegi ára: 14 444 Ft


A rendelés egyszerűbb, mint godolnád:
1. A "Vedd meg most! " gomb használatával vásárólhatod meg a terméket.
2. Ezt követően értelemszerűen kitöltöd a megrendelőlapot és a megjegyzés rovatban feltünteted a kívánt színt és méretet(mérettáblázat alpján, de cm-ben is megadhatod).
3. A megrendelés után egy kis idő elteltével emailben megkapod a további szükséges információkat és a fizetési információkat (bankszámlaszám stb).
4. Az ellenérték beérkezése után 5 munkanapon belül a beszállító feladja a csomagot. A feladást követően megadunk egy csomagkövető azonosítót, amivel nyomon tudod követni, hogy a csomag éppen milyen szállítási periódusban van.
5. A termék nemzetközi küldeményként érkezik. Átlagos szállítási idő 15-30 munkanap a feladástól. Garantált maximális idő 65 munkanap.
Gyakran ismételt kérdések
Kérdés: Minek köszönhető sok esetben a boltinál kedvezőbb ár?
Válasz: Az árucikkek egyenesen a külföldi gyártótól érkeznek, ezáltal elkerülik a számtalan közvetítői költséget, melyet a nagykereskedők és boltosok tesznek rá, nem kell boltot fentartani, eladókat fizetni stb.
Kérdés: A hirdetésben szereplő képek megfelelnek a valóságnak?
Válasz: Igen, pontosan azt a cipőt kapod ami a képen van, nem hasonlót!
Kérdés: Miért ilyen hosszú a postázási idő?
Válasz: Mert a termékek nagyon messziről érkeznek, külföldről.
Kérdés:  Miért nincs lehetőség utánvételre?
Válasz:  A termék közvetlenül vásárló címére érkezik a beszállítótól.  Az utánvétel lényege, hogy a vevő által, az átvételkor kifizetett pénz visszamegy a feladónak, mivel a feladó ebben az esetben a gyár, így neki megy vissza a pénz. Ebből kifolyólag nem oldható meg az utánvétel, illetve értelmetlenül drága lenne. (kb a megadott postaköltség duplája)
Kérdés:  Miért ilyen drága a postaköltség?
Válasz:  Mert a termékek nagyon messziről érkeznek, nem a posta belföldi díjai érvényesek a csomagokra.
Kérdés:  Ha többet rendelek mennyibe kerül a postaköltség?
Válasz:  A postaköltséget súlyra számolják, így 2 termék rendelése 2 postaköltséget jelent, illetve külön csomagban küldik a termékeket.
FIGYELEM NAGYON FONTOS!!!
Hosszabb ideje vaterázom és rengeteg vásárlóval találkoztam én magam is már kb 2300 sikeres üzleten vagyok túl (értékelések). Sajnos sok olyan vásárlóval kerültem kapcsolatba, akik mielőtt tőlem vásároltak volna, olyan eladótól is rendeltek, aki nem adott számlát és nem is volt bejelentve. Ez esetben a kedves vevőt semmi sem védi, futhat a pénze után, ha nem érkezne meg a termék, már pedig nem kevés példa volt erre. Ezzel engem, becsületes, bejelentett vállalkozót is kellemetlen helyzetbe hozva.
Minden esetben mérlegeljen mielőtt vásárol, hogy megéri-e ez Önnek. Lehet, hogy a pár ezer forintos árkülönbség csábító (nem fizetnek adót, könyvelőt stb), de lehet, hogy közben tízezreket veszít.
Nike Air Force 1 férfi női cipő
Rendelhető méretek:
39 40 40. 5 41 42 42. 5 43 44 45
Rendelésnél kérem a megjegyzés rovatba tüntesse fel a mérettáblázat (képek között) alapján kiválsztott méretet és a csoportképről a cipő számát.
Kedves Vásárló
Üdvözlöm az aukciómon
Ha többet szeretne megtudni rólam, kérem olvassa el az ISMERJ MEG oldalamat, a felhasználó nevem mellett lévő i betőre kattintva.
De a lényeget összefoglalnám Önnek röviden:
-több cipőgyárral vagyok kapcsolatban, így ön nagyon kedvező áron juthat hozzá termékhez, mivel a sok közvetítőt és jutalékát kihagyja
-bejelentett egyéni vállalkozó vagyok, számlát adok minden vásárlás után
-szerződéssel dolgozok törvényesen, így ÖN és a pénze végig biztonságban van
- a termék dobozban érkezik, nem sérülhet
- lassan 2500 elégedett vásárlóm van, ennyi ember nem tévedhet
-PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA. Ha a megadott időn belül nem érkezik meg a termék, a vételárat és a postaköltséget töredéktelenül vissza fizetem Önnek
- hibás termék esetén díjtalanul cserélem
KELL ENNÉL TÖBB EGY JÓ ÜZLETHEZ???
Ha meggyőztem, ne habozzon rendelni, állok rendelkezésére!
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT ERRE A SORRA KATTINTVA
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási ésaranciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el


Jelenlegi ára: 14 444 Ft
Az aukció vége: 2020-02-17 09:21 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése