2020. április 29., szerda

Chipolino Sahara multifunkciós Utazóágy - Fairy Rose 2019 - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

Chipolino Sahara multifunkciós utazóágy Jellemzői: A Chipolino Sahara multifunkciós ...
Chipolino Sahara multifunkciós utazóágy Jellemzői: A Chipolino Sahara multifunkciós utazóágy az állíható magasságnak köszönhetően a kisbaba születésétől kezdve használható, tehát újszülött kortól 15 kg-os súlyig belefektethető a baba. A fekvőfelületét matrac teszi komfortossá.
Extra felszereltsége, kiegészítői teszik használatát még kényelmesebbé a kisbaba és a szülők számára. Az ágy oldalán nagyméretű zseb található. A levehető pelenkázó alátét a gyermek öltöztetésénél, pelenkázásánál lesz praktikus, mely 11 kg-ig (kb. 1 éves korig) használható. A pelenkázó alátétre rögzített zsebek praktikusak a baba öltöztetésénél és pelenkázásánál, hiszen így minden kéznél van. Kettő darab gurulós hátsó kereke által könnyen manőverezhető a lakásban, a rajta található fékek pedig biztonságossá teszik a használatot. Másik két lábán gumik találhatóak, amik révén nem csúszkál a termék. Cipzáros kibújónyílása segítségével a nagyobb gyerekek egyedül ki- és bejárhatnak rajta. Levehető baldachin részének köszönhetően akár a szabadban is alhat benne a baba, szúnyoghálója megvédi a gyermeket a rovaroktól. Stabil és szülőbarát kialakítás, összecsukása és kinyitása nagyon egyszerű. Összecsukás után hordozótáskájába tehetjük, így akkora méretű lesz, mint egy kisebb sátor. Autóban vagy a kezünkben is egyszerűen szállíthatjuk. A tartozékként hozzá járó matrac ugyancsak összehajtható, a hordozótáskába tehető. EN716 szabvány szerint gyártva, 100%-ban biztonságos anyagokból.
Tartozékok: - hordozótáska - emelőbetét - baldachin - matrac - pelenkázó alátét Mérete kinyitva: 126x70x77 cm Mérete becsukva: 77x27x22 cm

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-29 14:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése