2020. december 30., szerda

Szájmaszk 2 rétegű, orrmerevítős, textil, tini / női - L - lego - Jelenlegi ára: 450 Ft

3D szájmaszk - orrmerevítővel
magasság: kb. 14, 5cm, szélesség: 25cm, + a gumiszalag/ állítható szalag.
Nem egészségügyi termék, de segíti saját magunk és mások védelmét! Az első használat előtt kimosandó!
A termék új, házilag készült higiéniai előírásoknak megfelelően. Ha jó mérettet választunk, a formája pontos illeszkedést biztosít, stabilan fekszik az arcon.  
2 rétegű:  Külső és belső réteg pamutvászon anyag. Könnyű benne lélegezni.
MOSÁS-VASALÁS:  Minden alapanyag szabás előtt be lett avatva. A szín és forma megmarajon, inkább  30-40 fokon mosható. Klórozás kerülendő. Vasalása nedvesen/szárazon a fertőtlenítés miatt, a gumihoz ne érjen vasaló.  
MÉRET:  Méretválasztáshoz mérd meg az arcodon a hosszúságot az orrnyeregedtől az állad alá mérve 1-2 cm-ig. Ez a maszk magasságát adja meg. Az orrhegyed vonalában vízszintesen mérd meg keresztbe az arcod szélességét a két füled között. Ebből lehet következtetni a maszk szélességére.   A maszkok az átlag fejméretekhez lettek igazítva.
FI GYELEM! A posta 2017. jan. 1-től csak a következő méretű csomagot, borítékot veszi fel ajánlott levélként: 2, 4cmX22, 9cmX32, 4cm. Ez csak lapos termékekhez elegendő. Ezen méret felett csak csomagként veszi át.
Elsőbbségi levél feladást választóknak a feladás után a postától kapott nyugtát megörzöm, de a megérkezésről felelősséget nem tudok vállalni. De eddig mindíg megérkezett a címzennek!
Postázás postán maradó ajánlott levélként csak akkor lehetséges, ha a vásárló magadja a posta pontos címét ahova a megrendelését kéri. Ekkor ajánlott levélként feladható mérettől függetlenül, de erről a postás nem dob be értesítést. A feladóvényen szereplő azonosítószám alapján kell érdeklődni a postázás után 2-3 nappal. A feladó címe tehát a vevő neve és az átvételi posta pontos címe. Felelősséget viszont nem tudok vállalni a csomag megérkezéséért. Ennek felelőse a vevő aki a posta címét megadja!!!  
Azonnal tudom postázni!
A Magyar Posta által okozott károkért semmilyen esetben felelősséget nem tudok vállalni. (www. posta. hu)
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS!!!
Olvasd el az információs oldalam mielőtt leütöd az aukciómat, hasznos információkat találsz benne a termékekről!
Kellemes böngészést és szerencsés licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 00:32 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése