2021. május 29., szombat

BlitzWolf BW-SSDE2 külső tárolóház SSD M.2 NVMe, M-Key, USB-C, 10Gbps - Jelenlegi ára: 10 490 Ft

A BlitzWolf külső SSD háza USB-C csatlakojának köszönhetően rengeteg eszközzel kompatibilis és 10 GB/sec sebességel képes az azonnali adatátvitelre.
Praktikus és robusztus Blitzwolf SSD ház
A Blitzwolf funkcionális, alumínium SSD burkolata nemcsak a benne lévő elektronikát védi, de akár azonnali adatátvitelt is lehetővé tesz akár 10 GB / sec sebességgel. Az USB-C csatlakozó sokféle eszközzel kompatibilis, így nagy a használati szabadság.
Széles kompatibilitás
A ház kompatibilis az M. 2 NVME SSDs (2230/2242/2260/2280), legfeljebb 2 TB kapacitással. Az ilyen kompatibilitás szinte korlátlan lehetőségeket és széles működési teret biztosít. Nézze meg maga, mennyi szabadságot nyerhet.
Hagyja magát meglepni az azonnali adatátvitel által
Az USB 3. 1 második generációja lehetővé teszi az adatok olyan sebességgel történő továbbítását, amiről soha nem is álmodott. A Blitzwolf háznak köszönhetően akár 10 GB / sec sebességgel másolhatja fájljait. Sőt, az eszköz kompatibilis a korábbi verziókkal - az első generációs USB 3. 1 és az USB 2. 0.
Csatlakozzon több eszközhöz
A Blitzwolf ház kompatibilis az USB-C porttal felszerelt eszközökkel. Így csatlakoztathatja MacBook-jához, más gyártók kiválasztott laptopjaihoz, különféle okostelefon-modellekhez és akár konzolokhoz is, például PS4, PS3, Xbox One vagy Xbox 360.
Problémamentes telepítés
Aggódik, hogy a ház felszerelése kissé túl bonyolultnak bizonyulhat? Ne aggódjon! Mindössze annyit kell tennie, hogy kicsúsztatja a tok hátulját, behelyezi az SSD-t, rögzíti a mellékelt gumi kapcsokkal és visszahelyezi a fedelet. Semmi sem könnyebb! Nem is kell semmilyen eszközt használnia.
Minőség, kényelem, biztonság
A kiváló minőségű alumíniumból készült burkolat teljes kényelmet és biztonságot nyújt. Tökéletesen fekszik a kezedben, és a rajta elhelyezett dióda jelzi az üzemállapotot. A készülék komplex védelmi rendszerrel van felszerelve, amely megvédi a túlmelegedéstől, a túlterheléstől és a rövidzárlattól. A zsebméret és a 42 g-os könnyű súly teszi a házat hordozhatóvá - a meghajtót mindig kényelmesen magával viheti.
További jellemzők:
Sebesség: 10Gbps
Anyaga: alumínium
Interfész: USB3. 1 USB C
Beépített interfész: M. 2 M-KEY
Méret: 113 x 30 x 10 mm
Támogatott eszközök: Windows 7/8/10 macOS 10. 10. 5 és újabb


Jelenlegi ára: 10 490 Ft
Az aukció vége: 2021-05-29 11:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése