2021. szeptember 24., péntek

GOOD WOOD NYC Hip Hop Lebron James nyaklánc új - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

ELADÓÓÓÓÓÓ!!!!
Vadonatúj  HIP-HOP GOOD WOOD NYC. LEBRON JAMES nyakláncok, nagyon igényes kivitelezés, nagyon jól mutat felvéve, és hát ahogy az nálam lenni szokott keggyetlen olcsó : )))Nyakláncnak, autóba tükörre, akárhova felakasztva.... millió felhasználási módja van.
Azért érdemes utánanézned, hogy milyen márka ez a GOODWOOD..... . nagggyon megy mostanában, a különféle hiphop sztárok, sportjátékosok mind ezt hordják.. De tudod mit? Te ne ezért hord!! Szard le őket, azért hordd mert ku... va menő : ))) Na de komolyan, lesd meg a képeket, üsd le és másnap már mehetsz is ezekkel a nyakadban.
HATALMAS MÉRET!!!!! !!
Az áruk pedig ennek a többszöröse, elég felmenned a márka hivatalos oldalára és láthatod, hogy 25-50 dolcsi egy ilyen nyaklánc!!!!! Tényleg kifejezetten szép, tökéletesen megtervezett, igényes kis cuccok meg..... . amugy sem lehet itthon ilyeneket kapni : )))
VÁLASZTHATÓ NYAKLÁNCOK:
JAMES NATUR "FA" SZÍNBEN: ELÉRHETŐ!!!!
JAMES SÖTÉTBARNA "FA" SZÍNBEN: ELÉRHETŐ!!!!
JAMES FEKETE SZÍNBEN: ELÉRHETŐ!!!!
JAMES PIROS SZÍNBEN: ELÉRHETŐ!!!!
Nem nagyon sokat tudok ezen kivűl leírni róla, nézd meg a képeket és tényleg ennyi pénzért.. meg se ebédelsz.. Nézd meg a többi cuccomat is, van még pár dolog ebben a témában.. mármint az amcsi sportok T-májában : )


Jelenlegi ára: 2 590 Ft
Az aukció vége: 2021-09-25 10:41 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése