2021. október 30., szombat

Citrin medál, csepp (1066) - Jelenlegi ára: 1 690 Ft


Citrin medál.
Teljes hossza: 4 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Az ékszer természetes ásványból készült.
Citrin
Jellegzetességei: A citrin hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap erejét hordozza ez a rendkívül jótékony hatású kő. Meleget és energiát ad, nagyon kreatív. Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyeket sosem kell tisztítani. Elnyeli, átalakítja, szétszórja és földeli negatív energiát, ezért fokozottan védi a környezetet. Az élet minden szintjén energiával tölt fel. Mivel az aurát védelmezi, hatékony jelzőrendszerként használható, hogy képesek legyünk megvédeni magunkat. Tisztítja a csakrákat, különösen a napfonat- és a köldökcsakrát. Aktiválja a koronacsakrát, és utat enged a megérzések. A citrin tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket, és összehangolja azokat a fizikával.
A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, a sikert, és mindent ami jó.
Boldog, nagylelkű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal, azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre. A citrin körül bánatnak és negativitásnak nincs helye. Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy családon belüli nézeteltéréseket.
Pszichológiailag: a citrin növeli az önérzet és az önbizalmat, és megszünteti az ártó tendenciákat. Hangsúlyozza az egyéniséget, fejleszti az eltökéltséget, serkenti a kreativitást és segíti az önkifejezést. Kevésbé leszünk tőle érzékenyek, különösen a bírálatra; viszont előmozdítja az építő jellegű kritikát. Ösztönzi a pozitív beállítottság fejlődését és az optimista előretekintést; így lehetővé teszi, hogy haladjunk előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódjunk. Ez a kő elősegíti az új tapasztalatok élvezetét, és a legjobb megoldás megtalálásáig támogatást nyújt az összes lehetséges út feltérképezéséhez.
Mentálisan: a citri növeli a figyelem-összpontosítást, és az elme újjászületik tőle. Kitűnő a depresszió, a félelmek és a fóbiák legyőzéséhez. Erősíti a belső nyugalmat, így a bölcsesség érvényre juthat. Segít az információk feldolgozásában, a helyzetek elemzésében, és pozitív irányba tereli ezeket. Tudatára ébreszt a magasabb rendű tudatnak. A citrinből készült medál viselése legyőzi azt a nehézséget, amelyet a gondolatok és az érzések szavakba öntése okoz.
Érzelmileg: a citrin fokozza az életörömöt. Megszünteti a negatív jellemvonásokat, a félelmeket és a legmélyebb szinteken található érzéseket. Legyőzi a felelősségtől való félelmet, és megállítja a haragot. Ez a kő segít abban, hogy belesimuljunk az érzések áramába, és érzelmileg kiegyensúlyozottakká váljunk.
Fizikailag: energiával tölti fel és megerősíti a fizikai testet. Hasznos azoknak az embereknek, akik különösen érzékenyek a környezeti és más külső hatásokra.
Gyógyhatása: a citrin kiváló az energiával való feltöltéshez és újratöltéshez. Fokozott a jótékony hatású krónikusfáradtság-szindróma esetén, és visszafordítja az elváltozással járó betegségeket. A citrin serkenti az emésztést, a lépet és a hasnyálmirigyet. Megszünteti a vesék és az epe fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő- és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket. A citrin mint eloszlató enyhülést hoz a székrekedésre, és eltünteti a cellulitiszt. Elixirként jótékony hatású a menstruációs problémákra és a klimax tüneteire (például a hőhullámokra), egyensúlyban tartja a hormonokat és mérsékli a fáradtságérzetet.
Alkalmazásra: Viseljük az ujjunkon vagy a torko, a bőrrel érintkezve! Egy lefelé mutató citrin csúcs viselése a lélek arany sugarát lehozza a fizikai valóságba. Gyógyítás céljával helyezzük a megfelelő testrészre! Meditáláshoz gömb alakban használjuk! Az otthonunkban vagy az irodánkban tegyük a gazdagságsarokba!
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2021-11-21 01:44 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése