2021. november 24., szerda

H&M es kisfiú kapucnis pulcsi 98/104-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kedves Érdeklödő !  
Licitre / eladásra kínálok 1 db kisfiú pulcsit. Hibája, hogy a nyelven van egy lyuk.   Fotoztam.   Most sok téli kamasz és gyerekruhát, cipőt, játékot teszek fel.   Nézzd meg a többi hirdetésem is !  
Nézzen / nézz körül a többi termékeim között is !  
Közeljövőben megpróbálok nagyon sok téli ruhát feltőlteni, amit gyermekeim használtak csak. Ruhák első kézből valóak, rajtuk/rajtunk kiívül senki sem használta. Állapotukat mindig pontosan írom. Várható ruhák lány bébi 68-tól 116-ig, 122-140-ig. és egy kettő 152-es és XS is megtalálható. Fiú ruhák 98-110-116 ig. Elvétve egy kettő női ruha. És természetesen a gyermekeim cipői is. 38-ig bezárólag. Ha bármit keresel, kérdezz, lehet hogy van, csak időm nem volt még feltenni.  
Postázás : Én Ausztriában élek, munkám miatt csak kettő hetente van lehetőségem postára ( Hegyeshalomba )  menni. Ha esetleg ez nem passzolna, kérlek ne licitálj vagy vedd meg a termékem. Csak előre utalás után küldök csomagot házhoz, postapontra, csomagautomatába. Foxpost, dpd és egyéb futár szolgáltatásokat nem áll módomban biztosítani. Kérlek ennek tudatában vásárolj !   Személye átvételre lehetőség van előre megbeszélés szerint Hegyeshalom, Mosonmagyaróvár, Zalaegerszegen, esetleg Szombathelyen. Egyéb termékek sokszor nagyobb súlyúak és kiterjedésűek , ezért a feladási árat csak megvásárlás, csomagolás  után tudok pontosan írni.
Köszönöm hogy elolvasta / elovastad !  
Sikeres licitálást / vásárlást kívánok !  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-11-25 10:22 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése