2021. december 5., vasárnap

AKCIÓ -50%! Skechers Rainbow Racers világítós talpú felhő-szivárvány mintás kislány szandál 21 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Költözés miatt MINDENNEK mennie kell! Az összes termékemet -50% kedvezménnyel árulom most az eredetileg meghirdetett árhoz képest. "Aki kapja marja! ", december elejéig hirdetek, utána a következő szanálásig nem lesznek fent a termékeim és nem ezen az áron.  
SZEMÉLYESÁTVÉTELT NEM VÁLLALOK! CIPŐK ESETÉBEN TUDOK EGYEDÜL KIVÉTELT TENNI KIZÁRÓLAG AZ ÁLTALAM MEGADOTT CÍMEN! KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉSETEKET!  
A Vaterázás nem a "civil foglalkozásom". Minden termékem eredeti és többségük szinte új állapotban van! Azért adom őket ennyire rettentően nyomott áron, mert nem szeretném az új otthonunkba átköltöztetni őket. : )
Márka: Skechers
Állapot: Egy rövid próbamenet erejéig volt csak a lányomon. Hibátlan, új állapotban van! Minden lépésnél villog a talpa.
Méret: 21-es van beleírva, de szerintem egy picit nagyobb (bth 13, 5cm)
Eredeti ára: 9. 500, -
Eladási ára: 6. 000, -  
ÚJ -50% AKCIÓS ÁRA: 3. 000, -
SZEMÉLYES ÁTVÉTELT NEM VÁLLALOK!
Az MPL csomagokat minden héten szerdán tudom feladni, a Foxpost csomagokat pedig megrendeléstől számítva 2-3 munkanapon belül! Ha nagyon sürgős, természetesen megoldható, hogy előbb is eljussak postára! Kérlek mielőtt leütnétek a terméket ezt vegyétek figyelembe!  
Leütést követően a termék árát illetve a postaköltséget 5 munkanapon belül kérném átutalni. Ha 5 munkanapon belül nem érkezik meg a fizetendő összeg, automatikusan negatív értékelést adok és újra meghirdetem a leütött terméket!
Minden termékemre 1 hét garanciát vállalok (kivéve ahol feltüntetem)!  
A fotókon 1-2 ruha eléggé gyűrött. Egy bőröndben gyűjtögettem őket és fotózás előtt nem vasaltam. Bocsánat ezért!


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 01:55 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése