2016. február 29., hétfő

Shark Original Steam Mop + póthuzat - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Shark Original Steam Mop + póthuzat
A Shark Original Steam Mop a gőz erejével hat és minden otthonban már az első használat után nélkülözhetetlenné válik.
Felejtse el a felmosórongyokat és a felmosóvödröket. A Shark Original Steam Mop egy olyan modern technológiát képvisel, amellyel rendkívül könnyűvé válik a lakás padlófelületeinek tisztítása és fertőtlenítése.
Ez az intelligens tisztítóeszköz gőzzel működik, így az egyik legtisztább és legtermészetesebb megoldását nyújtja a por, a zsír és az egyéb szennyeződések eltávolítására.
Ennél gyorsabb és környezetbarátabb eszközt nehezen talál a járólap, a parketta, a linóleum és a laminált padlólapok tisztán tartására, ráadásul vegyszereket sem kell használnia a takarításhoz. A Shark Original Steam Mop segítségével rendkívül könnyen feloldhatja és eltávolíthatja a padlóra tapadt piszkot.
A felhevített gőz ! fertőtleníti a felületet és végez az olyan ártalmas kórokozókkal mint az E. coli baktérium. Ha családjában allergiától szenvedő személyek, háziállatok vagy gyermekek élnek, a tökéletes tisztaság rendkívül fontos. A hagyományos takarítóeszközök nem képesek makulátlan eredményt biztosítani.
Műszaki jellemzők:
Teljesítmény: 1500 W
Feszültség: 240 V, 50 Hz
Víztartály űrtartalma: 250 ml
Hálózati kábel hossza: 5 méter
A csomag tartalma:
Shark Original Steam Mop
2 mikroszálas törlőfejjel
Szűrőtartály
Használati útmutató
A Shark Original Steam Mop elbánik a piszkos padlókkal
A Shark Original Steam Mop a "push - pull" technológiát alkalmazza a gőz kezelésére. A gőztisztító tankjába csak vizet kell tölteni, a fogantyúval végzett néhány pumpáló mozdulat pedig már aktiválja is a gőzt, ami a mikroszálas huzattal ellátott felmosófejen ke! resztül alig 30 másodpercen belül kifejti hatását.
! Ha Ön abbahagyja a pumpálást, az eszköz megállítja a gőzfejlesztést, így a Shark Original Steam Mop használata tökéletesen biztonságos.
Könnyen kezelhető, háromrétegű, mikroszálas felmosóhuzattal
A Shark Original Steam Mop gőztisztító egy korszerű, háromrétegű, mikroszálas felmosóhuzattal rendelkezik, ami hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen tisztítja meg a padlót. A felmosófej méretének köszönhetően a nagyobb padlófelületek is minimális időráfordítással tisztíthatók meg. Tökéletesen nedvszívó, számtalanszor felhasználható, mivel ez a háromrétegű felmosóhuzat mosógépben mosható.
Ultrakönnyű, ergonomikus és csillogóan tisztává varázsolja a padlót
A Shark Original Steam Mop praktikus és elegáns takarítóeszköz, ami egyik háztartásból sem hiányozhat. Rendkívül könnyű, ergonomikus kialakítású, így használata nem igényel erőfeszítést, ráadásul jelen! tős idő- és energiamegtakarítást eredményez már rövid távon is.  
A hagyományos tisztítóeszközökhöz képes gyorsabb és hatékonyabb, emellett vegyszerek nélkül biztosítja az optimális tisztaságot.
Erőteljes és kíméletes, kis súlyú és könnyen kezelhető: a Steam Original Stem Mop kíméletlen következetességel bánik el a padlóra került piszokkal és foltokkal. A gőzfejlesztéshez csak 30 másodpercnyi időre van szükség, a padló pedig 2 másodperc alatt felszárad.
A csomagban 2 mosható, mikroszálas felmosóhuzat található, ami a gép 5 m hosszú kábelével egyetemben kényelmessé teszi a padlótisztítást.
Hagyja a felmosóvödröt a helyén, ez a praktikus gőztisztító sokkal hatékonyabb. A gőz a padló teljes felületét megtisztítja, vegyszerek nélkül, kizárólag vizet használva.
Környezetbarát és minden otthonban tökéletes
A Shark Original Steam Mop a modern gőztech! nológia legjavát nyújtja: a vizet gőzzé alakítva, kemikáliák ! nélkül tisztít és fertőtlenít. A gép által fejlesztett gőz rendkívül magas hőmérsékletének köszönhetően a baktériumok 99, 9 %-át eltávolítja, az eredmény pedig egy tiszta, fertőtlenített és csillogó padló, amelyen a gyermekek biztonságosan játszhatnak.

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2016-03-07 09:18 . Shark Original Steam Mop + póthuzat - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése