2016. február 27., szombat

Szárított CITROMFŰ illatos gyógyító teának - Jelenlegi ára: 400 Ft

nested table generated at www. isdntek. com/tagbot/borders. htm
A licit tárgya 1 csomag szárított citromfű levél: 15×20 cm-es, simító-záras tasakban.
30 gr.
Nagy adag!
2014. év GYÓGYNÖVÉNYE!
Rossz közérzet esetén, gyomor- és bélpanaszoknál, epe- vagy máj bántalmaknál, szívpanaszoknál, menstruáció alatt, és megfázásnál is segít a citromfű. Idegesség, álmatlanság ellen is jó. A tudomány is elismeri a citromfű különös hatásosságát. Nyugtató, görcsoldó, epehajtó, étvágyjavító és szélhajtó hatása bizonyított. Ehhez jön még a citromfű illóolaja, ami baktérium-, vírus-, sőt gombaölő hatású.
A 3. képen száradás közben látod a növényt.
Az utolsó képen a méretarány bemutatása miatt fényképeztem az 1 kg-os cukorral. A cukor nem az aukció tárgya. Isteni az illata /kár, hogy nem érzed! /, és nagyon finom a teája is /csak úgy magában, ! minden ízesítés nélkül is/! Egészségedre!
KÉRÉSRE TESZEK FEL MÁS KISZERELÉSBEN IS /KISEBB, VAGY NAGYOBB ADAGBAN/, AKÁR KILÓRA IS, SZÁMLÁVAL!
(A teán kívül felhasználható ízesítőnek, de szörpöt is készíthesz belőle, továbbá nagyon jó illatpárnába, potpuriba is /kreatívok előnyben! /. )
Vannak egyéb, saját termesztésű gyógy-és fűszernövényeim is, (melyek Noszvajon, az ország egyik legtisztább levegőjű településén  teremtek) például menta, levendula, körömvirág,  zeller, lestyán, borsikafű, bazsalikom, tárkony, édeskömény, zsálya, stb. Kérdezz bátran, ha érdekel, fölteszem azokat is aukcióra!
nested table generated at www. isdntek. com/tagbot/borders. htm

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2016-03-18 23:05 . Szárított CITROMFŰ illatos gyógyító teának - Jelenlegi ára: 400 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése