2019. július 25., csütörtök

Tupperware Szögletes tálalómester 2,9 literes - Jelenlegi ára: 6 390 Ft

Tupperware tálalómester azonnal tudom küldeni nem kell rávárni
PANÍROZÁS A TÁLALÓMESTERBEN!
Ez a nagy öblös edény, ami sok oldalú, igazán jól kihasználható panírozásra is!
A panírozás hallatán minél előbb szeretnénk a végére érni!,
Neki fogunk, lisztesek, tojásosak vagyunk, és ezt szeretnénk kihagyni, bevállaljuk mert tudjuk a rántott karfiolnál, gombánál, cukkininál nincs finomabb, a maga kategóriájában! Amikor munka után haza érünk, és pillanatok alatt szeretnénk valamilyen rántott finomságot enni,
nem hiszem hogy a mértani pontosságú 100- 110 % -ban lefedett bevont, más fél órát szuszakoló panírozást akarjuk tökélyre vinni - mert nem! Inkább a praktikusság a célszerűség és a haladás melyek fontos szempontok! Tehát ha valaki neki buzdul a képek láttán ezt azért vegye számításba!
Ahányszor részese voltam ennek a gyors panírozási megoldásnak! A fogyasztásnál sose tapasztaltam hogy ez miatt némi zúgolódás volt, hogy mennyire volt 100 % -osan tökéletes a ? lefedettség?, kellően bevonta-e a paní! A fogyasztási mutatók meggyőztek a megoldás helyességéről!
A munkamenet általában:  
Tálalómesterben megpároltuk a karfiolt sós vízben. Ez szintén ízlés kérdése, én nem párolom a karfiolt egy ideje, nyersen lisztezem, és a forró olajban, ha nem ökölnyi nagyságú rózsákat sütünk bőven meg tud puhulni! Ki hogy szereti! Lényeg az hogy ebben az edényben a tésztához hasonlóan a párolást is megoldhatjuk karfiol esetén!  
Majd szárazra töröltük a az edényt és belekerült a karfiol, és a liszt, amit ha lisztszórónk van, még hatékonyabban tudunk vele dolgozni! Ilyenkor már nincs szükség a szűrő betétre! Tetőt rá óvatosan megfordítjuk fejjel lefelé majd vissza, hogy a liszt jól átjárja bevonja a zöldséget!
Összeforgatás után a tetejére 2 tojást, ezzel ugyan így járunk el!  
Ajánlom a tojást tegyük MIX-FIX család bármelyikébe, mert a fehérje és a sárgája összerázva, együtt sokkal hígabb és egyenletesebben vonja be a karfiolt, gombát, amit épp panírozunk, és mivel a mix-fix edénycsaládba a tojás egyneművé válik a rázás során, nem húzgáljuk a fehérjét erre arra!!
Legvégül a zsemlemorzsát szórjuk rá; tetőt rá, és óvatosan forgassuk meg az edénybe!
Csuda gyorsan kész lesz, és tiszta marad a kéz!
Wokban  is kisüthetjük! Abban kevesebb olajat használunk!
Még melegen tálaljuk, és hamarosan hűlt helyét találjuk!   : ) 
Tisztítási útmutató
Mindig mosd el az új terméket az első használat előtt!
Mosogasd el meleg, mosószeres vízzel, és öblítsd el alaposan!


Jelenlegi ára: 6 390 Ft
Az aukció vége: 2019-08-15 17:07 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése