2019. augusztus 25., vasárnap

Epson Multifunkciós Nyomtató Expression Premium XP-7100 - Jelenlegi ára: 49 699 Ft

Epson Multifunkciós Nyomtató Expression Premium XP-7100
 
A Epson Multifunkciós Nyomtató Expression Premium XP-7100 egy elegáns, csúcsminőségű, kompakt többfunkciós készülék ideális a forgalmas háztartások számára, amelyek kiváló fényes fényképeket és éles, tiszta dokumentumokat szeretnének kinyomtatni. A Wi-Fi kapcsolat és a mobil nyomtatás nagy rugalmasságot kínál. Speciális funkcionalitás. Ez a sokoldalú többfunkciós készülék rendelkezik egy automatikus lapadagolóval, a többoldalas dokumentumok szkenneléséhez és másolásához, kétoldalas papírtálcák A4-es és fotóhordozókhoz, kétoldalas A4-es nyomtatás a papír megtakarításához, valamint a hátsó speciális papíradagoló, vastagabb hordozókra történő nyomtatáshoz. Van 10, 9 cm-es interaktív érintőképernyő és memóriakártya-nyílás, amely egyszerűen navigálhat és fényképeket nyomtathat közvetlenül számítógép nélkül. Megfelelő CD-re és DVD-re is nyomtathat.
 
Epson Creative Print1
A még könnyebb működés érdekében a motoros kezelőpanel és a kimeneti tálca gondtalan nyomtatást jelent. Automatikus lapadagoló. Ne pazarolja az idejét - az automatikus dokumentumadagolóval több dokumentumot gyorsan és egyszerűen másolhat és szkennelhet. Legfeljebb 30 egyoldalas vagy kétoldalas A4-es dokumentumot képes beolvasni és lemásolni, így nincs szükség külön-külön egy lap adagolására. Mobil nyomtatás. Nyomtasson intelligens eszközökkel az Epson ingyenes alkalmazásaival, a Wi-Fi-vel és a Wi-Fi Direct-vel. Nyomtasson és szkenneljen vezeték nélkül az Epson iPrint1app alkalmazásával, vagy próbálja ki az Epson Creative Print1 alkalmazást, hogy fényképeket nyomtasson a Facebookon, üdvözlőlapokat készítsen és így tovább. Nyomtasson szinte bárhol a világon, e-mailben küldjön fájlokat a nyomtatóra az Epson Email Print1 segítségével. Kétoldalas A4-es nyomtatás. Ez az egyik egyszerű és praktikus szolgáltatás, amelyet gyakran magától értetődőnek tekint, de meglepő, hogy mennyi időt és papír A4-es kétoldalas nyomtatást takaríthat meg. Könnyű minimalizálni a környezetre gyakorolt ?? hatását és csökkenteni a papírköltségeket egyszerűen az oldal mindkét oldalára nyomtatva.
 
Kettős papírtálcák
Takarítson meg időt kettős papírtálcával; töltsön be egyet az A4-espel, a másikat fotópapírral, így mindig készen áll a nyomtatás megkezdésére. Légy kreatív. A beépített sablonokkal személyre szabott naptárakat és üdvözlőlapokat hozhat létre. Szintén nyomtasson gyönyörű képeket és szöveget közvetlenül a megfelelő CD-re és DVD-re, hogy nyomon tudja követni a rajta találhatókat. Nagyobb rugalmasság Van egy 10, 9 cm-es interaktív érintőképernyő memóriakártyával és USB-memóriakártyával, így egyszerűen navigálhat és fényképeket nyomtathat közvetlenül számítógép nélkül. A motorizált kezelőpanel és a kimeneti tálca révén minimalizálja a nyomtató felé vezető utat, amely automatikusan kinyílik nyomtatási feladat elküldésekor. Ez különösen akkor hasznos, ha nem áll közel a nyomtatóhoz.
 
Kiváló minőségű egyedi festékek
Élvezze a kiváló minőségű fényképek és az éles, tiszta szöveges dokumentumok szépségét az ötszínű Claria Premium festék- és pigmenttinta-készlettel. A fotók kristálytiszta, élénk színekkel és mély, gazdag feketékkel rendelkeznek, mivel a Claria Premium fotófényes fekete tintapatront tartalmaz. Ez is gazdaságos, mivel az egyes tintapatronoknak köszönhetően csak a használt színt kell cserélni. Minimalizálja a nyomtatási költségeket A költségek csökkentése érdekében az XL patronok gazdaságos megoldást kínálnak a gyakran nyomtatók számára, lehetővé téve, hogy kétszer annyi oldalt nyomtasson a szokásos patronokhoz képest. Ez jelentősen csökkenti az oldalankénti költségeket, és így pénzt takaríthat meg. Átadtam neked Az online tintavásárlások az EasyMail csomagolásnak köszönhetően kényelmesen otthonhoz szállíthatók. Nagyszerű, hogy kifejezetten úgy alakítottuk ki a csomagolást, hogy elég kompakt legyen ahhoz, hogy beférjen a legtöbb levélszekrénybe, amikor az Ön postai levele nem igényel aláírást. Ennek meg kell akadályoznia a felesleges utak szállítások gyűjtése érdekében.
 
Specifikáció
Szín: Fekete
Típus: Tintasugaras nyomtató
Funkciók:
Nyomtató
Lapolvasó
Sebesség: 11-32 ppm
Csatlakozás: WiFi
Nyomtató: 5760 x 1440 dpi
Lapolvasó: 1200 x 4800 dpi
Képernyő: LCD
Kétoldalas nyomtatás: igen
Kétoldalas Lapolvasó: Nem
Tartozék:
Tápkábel
Eredeti tintapatron
Méretei kb.: 39 x 33, 9 x 18, 3 cm
 
Epson
 
Ha a technológia megválasztásáról van szó, az Epson tisztában van vele, hogy a vállalkozások a megbízhatóságot és a környezetre gyakorolt hatást helyezik előtérbe. Ennek megfelelően olyan újító jellegű termékeket hoznak létre, amelyek megbízhatóak, újrahasznosíthatóak és energia hatékonyak. Ez a környezetre gyakorolt hatás iránti elköteleződés termékeik életciklusának minden állomását befolyásolja. Az Epson folyamatosan új lehetőségeket fejleszt a környezetvédelmi szabványoknak való megfelelőség érdekében. Kutatásaik és fejlesztéseik pedig lehetővé teszik, hogy innovatív és nagy pontosságú technológiákkal legyenek jelen a piacon. Többféle energiatakarékos megoldással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nem kell választania egy jobb bolygó és a vállalata számára alapvető előnyök között.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 49 699 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése