2019. augusztus 31., szombat

Távirányítós lakásriasztó mozgásérzékelővel - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Távirányítós lakásriasztó mozgásérzékelővel, beépített szirénával
Minél több csapdát állítasz a hívatlan látogatónak, annál kevesebb eséllyel lesz sikeres a látogatása…
Biztonságos ajtó, esetleg riasztó védi értékeid, az otthonodban, a nyaralóban, a tárolóban, a garázsban és a munkahelyeden is?
Ha a válasz igen, akkor is érdemes beiktatnod, egy plusz védelmet, ha nem, akkor pedig egyenesen kötelező, pláne ennyiért!
 
Ez a kompakt szerkezet mozgásérzékelőt, és egy 105 db-es, ultrahangos szirénát tartalmaz, kifejezetten fülsiketítő hangzással! Elemekkel működik, ezért bárhová egyszerűen felszerelheted, és áramszünet esetén is üzemel, a bonyolult riasztórendszerekkel ellentétben, lehetetlen "hátulról" kijátszani, mert minden az egységbe van építve, amit lehetetlen mozgás nélkül megközelíteni, ráadásul a távirányítón kívül, semmilyen más módon nem befolyásolható a működése.
 
Használata egyszerű: Az elemek behelyezése után szereld fel, a lehető legmagasabb pontra, a bejáratra irányítva a szenzort. (napi használat mellett, kb. havonta kell benne cserélni) Csavart, és rögzítőállványt is találsz a csomagban, felszerelése egyszerű, mintha egy képet tennél fel a falra. A távirányítót a készülékre irányítva élesítsd, ilyenkor még kb.  20 másodperced van mozogni, az élesedést led jelzi.
 
Leállítása szintén a távval történik, de ilyenkor 5 mp-nyi időt biztosít az eszköz, ami akkor biztosan elég, ha nálad van a távirányító, de a készülék megközelítéséhez, megrongálásához és a helyzet felismeréséhez kevés, így aki illetéktelen, annál mindenképp megszólal a sikító hang, ez többnyire blokkolja a gondolkodást, és menekülésre készteti, a rossz szándékkal érkező vendéget. Hasznát veszed otthon és a nyaralásnál, az üzletben és a raktárban, a lakásban és a garázsban, de akár az öltözőszekrényedbe is beteheted, kb. 1 perc alatt bárhol beüzemelheted.
Technikai információk:
- Bárhol szaktudás nélkül üzembehelyezhető - Teljes sötétségben is lát - 4db AA(ceruza) elemmel működik,  (javasolt AA akkumulátor használata,  vagy adapterről is üzemeltethető) - Áramszünet esetén is védelmet nyújt. - Távirányítással lehet Be/kikapcsolni. - A tartókonzol segítségével, bárhol 2 csavarral felszerelhető - Bekapcsolás után 20 mp késleltetéssel élesedik (ekkor a zöld led elalszik) - A mozgás szenzor 110 fokban érzékel
A csomag tartalma: 1 db Riasztóegység beépített szirénával 1 db Tartókonzol 2 db távirányító
 
 
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
2 000 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-21 14:33 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése