2020. május 21., csütörtök

Aloe vera a házi patika(5-10 cm+receptek) - Jelenlegi ára: 349 Ft


Aloe vera, a házi patika
Az ár 1 db gyökeres növényre értendő, mely kb. 5-10 cm magas.
Kertbe, virágládába, erkélyre, teraszra, kőedénybe, cserépbe.
Szegélynövénynek, vegyes ágyba, virágládába, erkélyre.
Vágott virágnak is alkalmas.
További termékeim:    Csodaszepviragok termékei a TeszVesz-Vatera piacterén
Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is, hátha találsz még valami hasznosat, így a postaköltségen tudsz spórolni.
Az általam kínált növények 5-10 cm-esek, egészségesek. Vásárláskor, ha kéred, küldök recepteket is, hogy hogyan tudod a levélben található gélt felhasználni akár fogyasztani szeretnéd vagy csak a bőrödre kennéd.
16 oldalnyi recept: 200. -ft
Az ár 1 db-ra vonatkozik.  
Aloe vera gyógyít: kívül és belül
Belső használatban az aloe vera egyensúlyban tartja az emésztést és a kiválasztást, ha egy evőkanál aloe vera gélt eszünk üres gyomorra.  
Aloe segít kitisztítani a méreganyagokat az emésztő rendszerből, megkönnyíti az emésztést és javítja a vesék, a máj és az epehólyag működését. Az aloeban a gyulladásgátló zsírsavak lúgosítják az emésztő nedveket és megelőzik a savasodást - az emésztési zavar általános okát. Ezek a zsírsavak nem csak a gyomor számára hasznosak, de a vékony- és vastagbélnek is. Mivel az aloe vera tisztítja a szervezetet és segíti a máj helyes működését, belsőleg alkalmazva is hasznos a bőr számára. Naponta egy-két evőkanál aloe vera szájon át való bevétele fiatalossá és egészségessé teszi a bőrt.
A "csodaszer" külső alkalmazása:
Az aloe gyógyító hatásából ered az a képessége, hogy meggátolja a hámszövet sérülését, és a sérült szövet gyógyulását elősegíti. Az aloe vera egyik fő alkalmazási területe a különböző kisebb bőrbetegségek (pl. enyhe vágás, rovarcsípések, horzsolások, ekcéma és szömörce) enyhítése. Antibakteriális és gomba ellenes hatása is van, és a sérült területek véráramlását is növeli. Ezen kívül az aloe vera serkenti a fibroblastokat (kötőszöveti sejt (fibrocyta) fiatal alakja), vagyis a sebek gyógyulásáért felelős bőr sejteket, valamint a kollagén termelést, azon fehérjéét, mely szabályozza a bőr öregedési folyamatát és a ráncosodást. A bőr négyszer gyorsabban szívja magába az aloe verát, mint a vizet; segíti nyitva tartani a bőrpólusokat és átadni a nedvességet és a növény tápláló anyagait.
A 16 oldalnyi recept nincs benne az árban.
A képek illusztrációk.
Kérdezz nyugodtan, ha bármire kíváncsi vagy.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám.

Jelenlegi ára: 349 Ft
Az aukció vége: 2020-05-22 09:25 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése