2020. május 28., csütörtök

Juan Francisco Ferrándiz - Az elátkozott föld - Jelenlegi ára: 5 999 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1890087
Juan Francisco Ferrándiz
Az elátkozott föld
Barcelona, 9. század. Az egykor szebb napokat látott város az összeomlás szélén álló Szent Római Birodalom határán, mindenkitől elfeledve senyved a véres belháborúba süllyedt nemesség alatt, és tűri a szaracénok sorozatos támadásait. Az Isten háta mögötti vidékről birodalomszerte sötét történetek terjengenek. Erre az elátkozott földre érkezik a fiatal, ambiciózus Frodoí püspök, valamint egy maroknyi, mindenre elszánt telepes. Frodoí csakhamar helyi szövetségesekre lel, akikkel együttesen veszik fel a harcot, hogy megóvják a várost a közelgő csapásoktól, és hogy mindenki által magára hagyott otthonukat az akkori világ egyik virágzó és lüktető központjává tegyék. Ehhez azonban minden erejükre, találékonyságukra és hitükre szükségük lesz, mert a zsarnokok nem szívesen eresztik ki kezükből a hatalmat...
Juan Francisco Ferrándiz a nagy történetmesélőkre jellemző alapossággal és képzelőerővel mutat be egy sötét korszakot, egy méltóságából alig valamit megőrző, legyőzött várost, valamint néhány bátor férfit és nőt, akik szívvel-lélekkel harcolnak otthonuk szabadságáért és felemelkedéséért.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 5 999 Ft
Az aukció vége: 2020-05-28 14:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése