2020. június 25., csütörtök

Német IIvh SS Hitlerjugend hadosztály pecsétgyűrű gyűrű - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

másolat. szép kidolgozás. Anyaga: fém ezüst. Belső átmérő: 2cm
Postai úton 600 ft  utánvéttel: 1645 ft. vagy Budapest XXI. ker személyesen
Nézd meg egyéb termékeimet is.
A meghirdetett termék eladásának nem célja, hogy előmozdítsa a náci, fasiszta, kommunista, vagy bármely más rendszer ideológiájának terjedését!  Az Eladó nem azonosul semmilyen módon az eladásra felkínált tárgyon szereplő jelképek politikai nézeteivel. Ez csupán egy történelmi tárgy korhű , melyet fel lehet használni oktatási célra, gyűjteményi bemutatásra, modern film vagy színházi produkciók készítésére illetve hivatalos egyesületek által szervezett hadijátékok lebonyolítására.
Törvényi háttér:
A Büntető Törvénykönyv 269/B. § (1) bekezdése szerint "Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vörös csillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a) terjeszt; b) nagy nyilvánosság előtt használ; c) közszemlére tesz;  ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő. " Az idézett jogszabály (2) bekezdése szerint "nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el. "
FIGYELEM!
Abban az esetben, ha az eladás lebonyolításakor felmerül az alapos gyanú, hogy a Vevő a megvásárolt árverési tételt más célra használja, mint a fent említett (pl.: rasszista inditatás, közösség elleni izgatás) - az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy visszautasítsa a tranzakció lebonyolítását!
FIGYELEM ELHATÁROLÓDOK AZ ESZMÉTŐL AMIT E- JELKÉP KÉPVISEL(T) CSAK ÉS KIZÁRÓLAG GYÜJTŐI CÉLBÓL ÉS GYÜJTŐKNEK 
HIRDETEM MEG EZT A TÁRGYAT!
Tevékenységünket cégként végezzük mindenről számlát adunk.

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 15:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése