2020. június 27., szombat

Vorwerk Tiger 252 profi német porszívó, száraz takarítógép újszerű állapotban, tartozékokkal - Jelenlegi ára: 53 000 Ft


Eladó a képeken látható Vorwerk Tiger VT 252 professzionális minőségű német porszívó, száraz takarítógép, a képeken látható tartozékkal. Csendes működés mellett nagy szívóerő jellemzi.
A gépet a fogantyún lehet ki-be kapcsolni, a szívóerő 3 fokozatban állítható. A géphez tartozik 3 db elektromos takarítófej:
- egy EB 351 típusú elektromos hengerkefés fej, ami sík felületeken és szőnyegen is használható. Nagyon hatékonyan feltakarítja például a háziállatok szőrét a szőnyegről, amit egyébként nehéz feltakarítani.
- a nagy Pulilux takarító fejen 3 db forgó kefe található. Ezzel a fejjel pl padló, járólap és hasonló felületek takaríthatóak. Ezenkívül a fej sarkain látható kis kefék az élek, sarkok elérésekor automatikusan működésbe lépnek, így ott is hatékonyan takarít.
- a harmadik a PB 412 típusú takarítófej, mellyel például  ülések, fotelok, ülőgarnitúrák tisztíthatók hatékonyan. Két üzemmóddal: az alján a kefés résznél vagy az orrésznél szívja a levegőt.
A szetthez tartozik még a képeken látható többi kiegészítő tartozék. A porszívó és a tartozékok is újszerű állapotúak, néhány tartozék még használva sem volt.
A porszívóban üres porzsák van és jár hozzá még 2 db. (A géphez beszerezhető magyarországon is a porzsák).
Ilyen megkímélt állapotban ritkán fellelhető ez a szett!
Életre szóló minőség! Aki ismeri, annak nem kell bemutatni a Vorwerk márkát. Aki viszont nem ismeri, érdemes megnéznie, milyen minőséget és árkategóriát képviselnek!


Jelenlegi ára: 53 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-28 03:26 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése