2021. április 27., kedd

ERSA I-CON 1 Digitális forrasztóállomás 220-240V/ 80W - Jelenlegi ára: 124 190 Ft

 Ellátóállomás, ERSA i-CON 1 C
Innovatív megoldás a kézi forrasztáshoz.
Az ERSA az i-CON 1 -gyel egy olyan forrasztóállomást fejlesztett ki, amely alkalmazkodik a magasabb munkahőmérsékletekhez és az ólommentes forrasztási folyamatok egyre kisebb processzablakához.
Innovatív technológia - a főbb jellemzők: egy pillantásra: felhasználóbarát "One-Touch" (egyérintős) kezelés: felhasználóbarát állomás szoftver online segítséggel, egyszerű i-Op-on keresztüli menünavigációval. Nagyméretű multifunkciós kijelző. Shut-down (lekapcsolás) funkció: a beállítható kikapcsolási funkcióval az energiatakarékosság mellett megnövelhető a pákahegy és a fűtőtest élettartama is. Az i-Tool lehűl a szobahőmérsékletre. Teljesítményfokozatok: a fűtőelemet a három rendelkezésre álló teljesítményfokozat az energiaszükségletnek megfelelően szabályozza. A legnagyobb fokozatnál a rendszer a maximális 150 W-os teljesítményt adja, az alacsonyabnál pedig szigorúan szabályozza a teljesítményt és nem engedélyezi a túllépést. Processzablak: a kijelzőn megmutatja a kezelőnek, ha a hőmérséklet elhagyja az előzetesen kiválasztott hőfok-processzablakot.
Műszaki adatok:
Forrasztóállomás típus: Forrasztóállomás tápellátó egység ? Hőmérséklet (max. ): +450 °C ? Hőmérséklet (min. ): +150 °C ? Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): Digitális ? Teljesítmény (max. ): 80 W ? Üzemi feszültség: 230 V/AC
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #54724


Jelenlegi ára: 124 190 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 04:54 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése