2021. április 25., vasárnap

JOBY Gorillapod 3K Kit (JB01507) - Jelenlegi ára: 24 900 Ft

A fotón látható JOBY Gorillapod állvány eladó.
Leírás:  
Új! Könnyű állványszett a fotósok, videósok és vloggerek számára.  Prémium minőségű ABS műanyag és precíziós gömbfej gyors cseretalppal és vizszintezővel. Hagyományos felvételek, videók és vlogok készítői háromféleképpen használhatják: klasszikus állványként, vagy rátekerhetik vagy hozzáfoghatják valamihez. DSRL és tükör nélküli kamerákhoz vagy egyeb eszközökhöz, melyek súlya nem haladja meg a 3kg-ot.  Ajánlott: DSLR kamerákhoz, vakukhoz, más fényforrásokhoz és egyéb eszközökhöz, melyek súlya nem haladja meg a 3kg-ot és hagyományos ¼ -es állványcsatlakozóval rendelkeznek.  Csatlakozás: ¼ – 20 általános állvány csatlakozás Anyag: Megmunkált alumínium, szabadalmaztatott ABS műanyag, rozsdamenes acél, termoplasztikus műanyag Szinek: fekete/ szénfekete/ Piros Súly: 393 g Terhelhetőség: 3 kg Méret: 6. 5 x 6 x 30. 5 cm Garancia: 1 év Tulajdonságok:  
Hajlékony: Tekerd rá. Fogd hozzá. Állítsd fel. A hajlítható lábak végtelen beállítási és kompozíciós lehetőséget biztosítanak.  
Sokoldalú: Rászerelhetsz DSLR vagy tükör nélküli kamerát, vilagítást, mikrofont, hangszórót, bármit, ami kevesebb, mint 3 kg súlyú és hagyományos állványcsatlakozással rendelkezik.  
Erős: súlyának több, mint hétszeresét elbírja 
Stabil: a gumírozott lábak és lábvégek biztos kapaszkodást nyújtanak szinte bármilyen, akár egyenlőtlen terepen.  
Strapabíró: Japán orvosi minőségű ABS műanyag és német termoplasztikus műanyag a csatlakozási pontokon 
Szabadalmaztatot t: gyakran probálják másolni, keves sikerrel.  
Teherbírás: 3kg; Tömeg: 393g; Méret: 6, 5 x 6 x 30, 5cm; Anyaga: Alumínium, ABS műanyag, acél, TPE gumi

Jelenlegi ára: 24 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 18:36 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése