2021. május 24., hétfő

Wenger AP 10 snow svájci bicska - Jelenlegi ára: 24 500 Ft

Új Wenger AP 10 snow svájci bicska eladó, nagyon szép ritka kés.
 
Nézze meg az összes nagyítható képet vásárlás előtt, mert a képeken látható termék kerül értékesítésre, az ott látható állapotban
UTÁNVÉT NINCS!
Csak akkor vásároljon, ha a terméket pár napon belül ki tudja fizetni banki átutalással. Postázás a teljes összeg beérkezése után (banki pénzbefizetés vagy az összeg postai küldése nem lehetséges, csak előre utalás). Csak belföldi címre postázok. PayPal fizetést nem tudok fogadni.
Ha a termékkel, az állapottal, postázással, átvétellel stb. kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérdezzen vásárlás előtt!
Vásárlás után röviddel a Vatera 2 automatikus email üzenetben megküldi a további adatokat (utaláshoz, kapcsolatfelvételhez stb. )
Több tétel egyidejú vásárlása esetén is csak egy postaköltséget kell fizetni, ennek díja a postai díjszabás szerint kerül meghatározásra (pl. méret, súly, érték alapján).
A termékeimet magánszemélyként hirdetem, ezért számlát, nyugtát NEM tudok adni. Ha cégnek, vállalkozásnak, alapítványnak stb. szeretne vásárolni, akkor kérem, hogy NE üsse le az árut, mert könyvelhető számviteli bizonylatot nem áll módomban kiállítani (sem szerződést, sem mást)
 

Jelenlegi ára: 24 500 Ft
Az aukció vége: 2021-05-25 04:43 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése