2021. június 24., csütörtök

DELIMANO Air Fryer Pro olaj nélküli fritőz - fehér - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Air Fryer Pro olaj nélküli fritőz
Ropogós és aranybarna finomságok bűntudat nélkül, tocsogó olaj helyett forró levegővel! Válaszd a továbbfejlesztett Delimano Air Fryer Pro olaj nélküli fritőzt, amellyel meglepően ízletes, tökéletes állagú és egészségesebb ételeket készíthetsz. Most még hatékonyabb: megújult kosár, hosszabb időzítő, nagyobb űrtartalom (3, 5 l), korszerűsített fűtőrendszer. Sütési hőmérséklet: 80-200 ° C.
Tökéletes, ropogós finomságok egészségesebben
Nincs értelme tagadni, az olajban sült ételek nagyon finomak. Ki ne szeretné a hasábburgonyát, a rántott hagymakarikákat, a csirkefalatokat vagy a bundázott zöldségeket? Az olajban sült ételek iránti szenvedély azonban nagyon gyorsan plusz kilók formájában mutatkozik meg a testünkön. Ha csökkenteni akarod a zsírfogyasztásodat vagy fogyni szeretnél, tökéletes kezdés, ha az olajban sütés helyett forró levegővel sült ételekre váltasz.
A Delimano Air Fryer Pro egészségesebb alternatívát kínál számodra: percek alatt ropogós sült burgonyát készíthetsz vele 95%-kal kevesebb zsír felhasználásával,  ráadásul az étel kalóriatartalma is sokkal alacsonyabb lesz. Íz és állag szempontjából sem kell kompromisszumot kötnöd: meg fogsz lepődni a végeredményen! Sőt, akár saját fűszereket is használhatsz, és egyedi módon készítheted el a kedvenc ételeidet.
Jobb, nagyobb, többet tud
A Delimano Air Fryer Pro olaj nélküli fritőz a korábbi Delimano Air Fryer kívül-belül megújult, továbbfejlesztett változata.  Továbbra is a jól ismert minőségben készíti el a sült ételeket, de még többet nyújt:
több fér bele:  jóllehet alig nagyobb, mint az elődje, űrtartalma 3, 5 l (az előző modellé 2, 5 l),
a megnövelt kapacitásnak köszönhetően 25%-kal több ropogós ételt készít el egyszerre,
60 perces időzítőt kapott (az előző modellé 30 perces),
továbbfejlesztett kosárral rendelkezik a jobb teljesítmény és a könnyebb kezelhetőség érdekében,
a kosár és a fiók egy gombbal működtethető,
a korszerűsített fűtésrendszer jobb teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosít,
a teteje lapos lett, így ráhelyezhetsz egy tányért,
dupla gombos kezelés,
automatikus kikapcsolás - ha az időzítő lejár, a gép automatikusan kikapcsol, hogy az étel ne égjen meg és elkerülhető legyen a készülék túlmelegedése,
jelzőfények mutatják, ha a Air Fryer Pro be van kapcsolva és elérte az üzemi hőmérsékletet.
Aranybarna és ropogós - pont, ahogy szereted, csak bűntudat nélkül
A forró levegőt sokféle étel elkészítésére használhatod. Sokoldalú és kényelmes. A készülékben életre keltheted a tegnapi maradékot, zöldségeket piríthatsz és ropogós bundázott finomságokkal lepheted meg magad és a szeretteidet.
Hogyan működik?  A készülékbe épített modern fűtéscső felmelegíti a levegőt és az aerodinamika elve alapján forgó,  8 lapátos légkeverő segítségével a forró levegő a kosárba kerül. A levegőáram a tér mindhárom irányából egyenletesen éri az ételt, így az ropogósabb lesz és tápanyagveszteség nélkül sokkal gyorsabban elkészül, mint a hagyományos sütőben. A továbbfejlesztett modell kosara 60%-kal több hornyot tartalmaz, hogy a forró levegő jobban átjárhassa a kosár tartalmát és egyenletesebben érje az ételt. A kosár kialakítása révén minden gyorsabban és egyenletesebben sül.  A fiók alja pedig domború kialakítást kapott, ami hatékonyabbá teszi a légáramlást.  Ez hozzájárul az extrán ropogós eredményhez - zsiradék nélkül!  A Delimano Air Fryer Pro olajba merítés nélkül is aranybarnára és ropogósra süti a kedvenc ételeidet.
Tapadásmentes bevonat, egyszerű tisztítás
Az étel nem ragad le, a készülék tisztítása pedig rendkívül egyszerű és gyors. Az Air Fryer Pro készüléket minden nap használhatod az olajsütőknél megszokott súrolás és olajcsere nélkül.


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-06-25 07:44 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése