2021. június 28., hétfő

Discofény alkatrészek 01 - Roto-Gobo tárcsa - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képeken látható Roto-Gobo tárcsából néhány darab! Ha pótlásra kell, vagy ha netán építenél ilyet, akkor most itt a remek lehetőség, mert kiárusításra kerül minden alkatrészem.
A Roto-Gobo tárcsáról:
Disco fényekben (is) alkalmazható Gobo tárcsa, mely Roto-Gobo kialakítású, ami annyit jelent, hogy egy hozzá szerelt motorral a Gobo ábrák forgathatóak!
A Gobo ábrák tetszés szerint cserélhetőek mindegyik fészekben!
Összesen 5 fészek + egy üres!
A Roto-Gobo tárcsa méretei:
Teljes átmérő: 156 mm (a tárcsán túllógó Gobo ábrakosarakkal együtt! )
Tárcsa átmérő: 153 mm
A Gobo kosarak külső átmérője: 54 mm (A Gobo kosarak golyóskosarakban futnak)
A behelyezhető Gobo minták/ábrák átmérőlye 37mm
A tárcsa teljes vastagság: 11, 2 mm
Tengely felfogatási méret: 5 mm (hernyó csavarral rögzíthető, ami tartozék! )
FIGYELEM!
A megadott ár 1db Roto-Gobo tárcsára vonatkozik üresen, azaz gobo ábrák nélkül!!
Gobo ábrák külön aukcióba érhetőek el és vásárolhatóak meg tetszés szerint, illetve a feltöltött képek között szereplő DICHROIC színszűrők és a mikromotorok és léptetőmotorok is szint úgy külön aukciókba érhetőek el! Minden más csak szemléltetésképp szerepel itt!
Több féle bontásból megmaradt alkatrészem is van (DICHROIC színszűrők, mikromotorok, trafó), de vannak olyan általam már nem használt Discofényeim, keverőim, Dj Rack is eladó melyeket igyekszem majd mihamarabb feltölteni. : )
Ha időd engedi, tekintsd meg a többi hirdetésemet is! ; ) Postázás a mindenkori postai díjszabások szerint a vevő költségére, előre utalást követően akár még aznapi feladással is, biztonságos csomagolásban! A feltüntetett postai szállítási díjak csak tályékoztató jellegűek, csomagolást követően tudom megmondani a pontos súlyát a csomagnak és ezzel egyetemben a szállítási összeget is. Természetesen a Vaterafutár is szóba jöhet, ez némileg kedvezőbb árú, azonban FOXPOST-ra sajnos nincs lehetőségem!

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 07:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése