2021. július 27., kedd

Madár Papagáj stb Kalitka Új XXL méret 160x52x52cm TETŐVEL POSTÁZÁS UTÁNVÉTTEL - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Leírás:
Ez a nagyméretű madárkalitka ideális lakhelyet biztosít kedvenc madarai számára. Bőséges helyet biztosít, hogy tollas barátai kedvükre repkedhessenek és biztonságban játszhassanak.
Ez a kiváló minőségű madárkalitka szorosan font acélhálóval lett körbekerítve, hogy megakadályozza a turpisságokat és a váratlan baleseteket. A ketrec segítségével megfigyelheti a madarakat, a madarak pedig tanulmányozhatják a környezetüket és mindig friss levegő állhat a rendelkezésükre.
Ez a szilárd és strapabíró madárkalitka kiváló minőségű acélkerettel lett ellátva.
A kalitkában található 2db fából készült ülőpálca és 4 db étel adagoló a madark számára. A belső fa ülőpálca szórakozást és pihenést kínál a madaraknak.
Gyors és kényelmes etetés. A ketrec 4 eltávolítható műanyagl adagolóval rendelkezik, és ebből 2 belső adagolónak saját reteszelő ajtaja van.
Könnyű tisztítás. A ketrec egy kihúzható tálcával van felszerelve, hogy könnyedén megszabaduljunk az ürüléktől. A madarak és a tálca közötti leválasztható hálópanel megakadályozza, hogy a madarak közvetlenül az ürülékben járkáljanak, így biztosítja a háziállatok higiéniáját és a madár ketrec tisztaságát.
Könnyű mozgatás. A ketrec 4 db görgővel van ellátva, ami biztosítja a ketrec 360 ° -os elfordíthatóságát, mobilitását és stabilitását.
Többfunkciós kialakítás. A madárketrec beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.
A kalitkához 4db etetőtál, és 2db fa ülőpálca tartozik.
Műszaki adatok:
Anyag: acélváz + fa
Méret: 52x52x160cm
Rács távolság: 1. 6cm
Színe: fekete

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 10:23 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése