2017. december 31., vasárnap

Check Up Macska - Jelenlegi ára: 4 439 Ft

CheckUp Macskáknak
 Gyors, egyszerű és megbízható otthon elvégezhető vizeletvizsgáló teszt, amely átfogó képed ad macskája általános egészségéről. A macskák természetüknél fogva titkolják, ha betegek vagy fájdalmuk van, ezért azt nyávogással nem fogják jelezni számunkra. A CheckUP teszt kimutatja a házi macskákat leggyakrabban érintő problémákat, a magas glükóz szintet, a veseelégtelenséget, a húgyúti fertőzést és véres vizeletet. Használatával megfigyelheti macskája általános egészségét és időben észreveheti a macskákat gyakran érintő problémákat, mielőtt túl késő lenne.
Alkalmazási útmutató: A legoptimálisabb eredmény érdekében gyűjtsön vizeletet reggel vagy a napi étkezés után 2 órával. 1. Öntse a megtisztított és üres macska WC-be a hidrofób almot. 2. Várja ki, amíg macskája rávizel az alomra. 3. A pipettával gyűjtsön vizeletmintát az alom tetejéről. 4. A pipetta használatával töltse legalább & #190; -ig az ampullát. 5. 2 másodpercig mártsa a tesztcsíkot az összegyűjtött vizeletbe és ügyeljen rá, hogy minden négyzetet lepjen el. 6. Helyezze a csíkot a ? resultscard? -ra. Várjon 30 másodpercet és olvassa le az első 3 eredményt. Várjon még 30 másodpercet és olvassa le a 4. eredményt. 7. Szükség esetén zárja le az ampullát és helyezze a hűtőszekrénybe. 8. Pozitív eredmény esetén 48 órán belül mutassa meg a mintát állatorvosnak. Nagyon fontos, hogy az eredményt pontosan a megjelölt időpontban olvassa le, mert a színek a tesztcsíkon folyamatosan változnak. A tesztek csak egyszer használhatóak. Pozitív eredmény esetén, keressen fel állatorvost további vizsgálatok és kezelés elvégzéséhez. Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állati in vitro diagnosztizálásra használható!
A Kit4Cat hidrofób alom fogyasztásra alkalmatlan, kerülje el a szembe kerülését. Nettó tömeg / Gyártási szám / Minőségét megőrzi (hó/év): lásd a csomagoláson!

Jelenlegi ára: 4 439 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése