2017. december 26., kedd

Pet Touch / Ötujjas háziállat ápoló kesztyű / szőrtelenítő kesztyű - Jelenlegi ára: 2 290 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Pet Touch / Ötujjas háziállat ápoló kesztyű / szőrtelenítő kesztyű
Unod, hogy az egész lakás kutyaszőrben áll? Nem mersz feketét felvenni, nehogy meglátszódjon rajta a macskaszőr? Ha már a porszívó sem birkózik meg a szőnyegbe ragadt szálakkal, akkor ez a termék Neked készült!
Olyan megoldással készültünk az állatbarátok számára, mellyel soha többé nem kell a lakás tisztaságáért aggódni. Simogató mozdulatokkal ápolhatod kedvencedet, aki így csodás élményként fogja megélni a sokszor problémás fésülködést.
A legtöbb gazdi olyan keféket vásárol és használ, melyek tépik a kutya szőrét, így az ápolás a kutyák számára rossz élménnyel kapcsolódik össze és sose fogják várni a következő alkalmat. Előfordulhat, hogy olyan kutyaápolási kellékeket használnak, melyek képtelenek megbirkózni a hosszú szőrrel, így mindig csak kellemetlenséget okozva a gazdi és a házi kedvenc számára egyaránt.
Ezzel az ötujjas házi kedvenc ápoló kesztyűvel nálunk már szórakozás és kikapcsolódás a hulló szőr kezelése. Kis-kedvencünk amúgy is megérdemelt simogatását egybekötöttük a kesztyű használatával, így kikerültük a mindenki számára kellemetlen, tépő érzést idéző kefe használatát. A kesztyűn lévő gumi "szegecsek" remekül összeszedik a kihullott szőrt, és mellette kényeztető, masszírozó érzést kölcsönöznek kedvencünknek. A kesztyűn összegyűlt szőrt egyetlen mozdulattal el lehet távolítani.
Rajtad a sor, kíméld meg kedvencedet, és kösd össze a kellemest a hasznossal!
Tulajdonások:
- Kutyáknak, macskáknak
- Simogató mozdulatokkal használható
- Masszíroz
- Könnyen tisztítható
- 1 db kesztyű a csomagban
Eredeti ár: 3 590 Ft
Akciós ár:
2 290 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2018-01-02 03:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése