2021. június 23., szerda

Lego Friends 41431 Heartlake City Elemtartó Doboz Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 10 880 Ft

Lego Friends 41431 Heartlake City Elemtartó Doboz (Heartlake City Brick Box) GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!   Friends  témában kiadott legókészlet,  gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehetők.  
Ha ajándékba viszi, nem tud vele "mellélőni", a készletet kevés helyen lehet kapni, ezért a  Friends  téma rajongóinak és a gyűjtőinek kimondottan ajánlom!
 A készlet műanyag doboza kb. 37x18x18cm és a 327db legóelemen felül 2db figurát, Mia-t és Olívia-t is tartalmaz.
Ez a szett, a  Friends  legócsalád 3 féle részét is bővítheti az otthon nyilván már régóta épülő városnak, mert a dobozban lévő elemekből többmindent is ki lehet rakni, amik a következőek:
- Lovacskás, lovaglós téma 
- Fagyizós, kávézós nyári téma 
- Koncertezős, zenélős téma 
A készlet doboza masszív, vastag falú műanyag, kisgyerek súlyát simán elbírja, akár ülőkének is használható. Különlegessége még, hogy a kialakítása a legókockákhoz hasonlít, így több darab belőle egymásra rakható, a fedőn lévővbütyköknek és a talprész kialakításának  köszönhetően biztosan, szétcsúszás nélkül megállnak egymáson.
 
   Építsd hozzá a többi legódhoz, hogy még nagyobb és mozgalmasabb legyen a városi nyüzsgés a szobád padlóján! Ehhez segít még a kínálatomban lévő többi  Friends  készlet,  válogass azok közül is!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 10 880 Ft
Az aukció vége: 2021-06-24 05:08 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése